Să curgă ciocolataaa!
December 29, 2011
Cum îți dai seama că ești o pasăre de noapte?
December 30, 2011

Voi cum vă rânduiţi banii?

Am  o problemă. Una delicată: în ultima vreme, mă simt încolţită. Şi nu e foarte plăcut, credeţi-mă pe cuvânt: să vezi şi în stânga şi în dreapta numai lucruri frumoase, care fură ochii. Care ÎMI fură ochii şi care îmi lasă de fiecare dată o gaura maaare, maaare în buzunar.

În Karlsruhe găseşti vrute şi nevrute, iar în perioada asta de dinainte de Crăciun e nebunie curată. Haine care mai de care, jucării, obiecte decorative, bijuterii, dulciuri făcute în casă cu frişcă şi ciocolată de casă..ce să mai, e imposibil să întorci capul şi să te prefaci că nu sunt acolo.

Sunt obiecte, ştiu, multe din ele nu îmi sunt necesare..dar sunt toate atat de frumoase, încât vreau să-mi aparţină! Să fie toate ale mele! Cred că moştenesc puţin din mica obsesie a bunicilor mei de a strânge tot felul de lucruri care nu le sunt mereu de folos, dar să fie acolo..

Azi, de exemplu, mi-am cumpărat o piedică pentru usă pentru că era colorată frumos şi arăta ca o jucărie. Am avut nevoie de ea? NU! Uşa mea funcţionează perfect şi fără piedica aceea care, daca e să fiu sinceră, aproape că mă încurcă.

Ce e de făcut? Îmi pun ochelari de cal, să văd numai înainte?

Vi cum vă rânduiţi banii? Reuşiţi fără să daţi banii pe lucruri din acestea absolut inutile?

Share

1 Comment

  1. Catalina says:

    desigur, am o cutie plină de clame de toate felurile și alte accesorii pentru păr, pe care nu le folosesc aproape niciodată. de ce le cumpăr? pentru că îmi plac. uneori, dacă e mai ieftin, zici că ți-o cumperi, să fie amintire din locul acela. fă și tu așa cu piedica ta. în rest, nu sunt cea mai bună persoană la dat sfaturi în acest context, pentru că fac la fel ca tine, prea sunt toate frumoase 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.