Tu din ce motiv ţi-ai da demisia?
April 19, 2011
Gnomeo and Juliet: pitici într-o poveste de Shakespeare?
April 19, 2011

Quick snack: castraveţi cu cremă de brânză

Când citesc sau mă uit la filme, mie-mi place să mă afund printre perne în pat şi să ronţăi ceva. De regulă chipsuri. Sunt nesănătoase, ştiu, dar uneori nu mă pot abţine. Totuşi, azi am făcut o excepţie (pe care sper eu să o pot transforma într-un obicei): în loc de chipsuri am pregătit o gustare simplă, sănătoasă şi bună la gust.

După ce am scotocit nehotărâtă prin frigider vreo jumate de oră (timp în care stomacul meu deja făcea ca soprana la operă), am ales, într-un final, următoarele:

1 castravete,
brânză de vaci,
smântână (o linguriţă),
sare, chilli şi pătrunjel.

Am amestecat brânza de vaci cu condimentele şi cu smântâna şi am întins-o frumos pe castravetele tăiat felii subţiri. Et voilà! Gustarea mea a fost gata în mai puţin de 10 minute.

Poftă mare vă doresc!

Sursa foto

Share

1 Comment

  1. clamaria says:

    Pur si simplu mi s -a umplut gura de … pofta!

    Am in nas mirosul de castravete:)) desi sint la birou si beau un ceai negru – no effect!

    Incerc din cind in cind seminte, alune, migdale neprajite. E, intr-adevar, o magie a privitului la ecran exercitata in mod nemilos. Miinile mele nu pot sta degeaba si mi se instaleaza imediat o mica “foame”. In general mi-e pofta exact de ce nu am voie sau nu e sanatos: snacks-uri, chipsuri, piine unsa cu ceva bun,ciocolatele, floricele glazurate, etc. Si asta chiar daca am luat cina, saddly!
    Pont: e super ok daca in frigider nu gasesti decit fructe, apa minerala, iaurturi, lapte si alte asemenea. Ma strimb putin dar am invatat sa live with it! Yupii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *