Îmi asum că sunt…
August 27, 2015
5 motive pentru care consider că Belva e despre a fi Om
August 29, 2015

Pui, dovlecei și brânză feta

De când am început cele #100daysofchange, caut în permanență idei de rețete sănătoase și gustoase. Și, sincer, nu mă așteptam absolut deloc să poată să existe combinația asta. Credeam, evident, că tot ce e sănătos intră în categoria aia de mâncare pe care ”trebuie” să o mănânci când ești la dietă și care nu are nici un gust.

Ei bine, mi-am dat seama imediat că lucrurile nu stau chiar așa și că mâncarea chiar poate să aibă gust și să fie și sănătoasă. Și lumea a început să mă întrebe ce mai gătesc sănătos, așa că m-am decis să împărtășesc cu voi din rețetele pe care le gătesc.

Astăzi vă povestesc despre o combinație de care m-am îndrăgostit pur și simplu: pui, dovlecei și brânză feta. Yummy, yummy, salivez numai cât vă povestesc!

Așadar, aveți nevoie de:
– Pulpe de pui;
– Dovlecei;
– Brânză feta;
– Ardei gras;
– Condimente.

Proporțiile vi le stabiliți voi în funcție de câți sunteți la masă și cât vreți să mâncați. Am dat un clocot pulpelor de pui cu condimente, apoi le-am așezat într-o tavă pentru cuptor. Între timp, am tăiat cubulețe dovlecelul, l-am presărat cu puțină sare și l-am lăsat într-o strecurătoare să se înmoaie. Apoi l-am tras un pic la tigaie în condimente și l-am răsturnat peste pulpele de pui. Am adăugat brânza tăiată cubulețe și ardeiul gras la fel și le-am dat la cuptor pentru 30 de minute.

Ce iese? Ceva de-li-cios! Am încercat și varianta de piept de pui la grătar cu dovlecel și feta la tigaie. La fel de delicios și apetisant.

Poftă bună!

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.