Revenge sau cum să te răzbuni pe cei care ţi-au rănit familia
December 15, 2011
O călătoare prin viaţă…
December 15, 2011

Primele întâlniri


Se spune că prima etapă a unei relaţii este cea mai frumoasă. Primele stângăcii, primele întâlniri, primul sărut – etapa în care doi oameni încep să se cunoască încet, încet.

Uneori obligatorie, recunosc că nu-mi place deloc această etapă. Am o problemă cu primele întâlniri. Ştiu că se spune că e bine să fii sincer, să fii tu (bla, bla, bla), dar mie mi se pare imposibil. Vorbeşti mult, dar nu spui nimic, povesteşti aspecte ce ţin de viaţa personală, dar doar pe cele pe care le consideri potrivite sau într-o notă care să te favorizeze.

Oricât de frumoase şi de interesante pot părea, primele întâlniri mi se par dificile. Şi, de cele mai multe ori, viitorul relaţiei depinde de modalitatea în care acestea decurg. Câteodată le asociez cu primele 10 minute dintr-un film: dacă te captivează, e posibil să vizionezi tot filmul, dacă nu, apeşi “stop”, cu toate că poate fi o capodoperă a cinematografiei.

Primele întâlniri, love or hate?

Sursa foto: flicker.com

Share
Irina Butnaru
Irina Butnaru
O zgubilitică ce își pavează drumul prin viață cu intenții bune și zâmbete. Cam asta sunt eu. Împăciuitoare de cele mai multe ori și revoltată de nedreptăți atunci când le constat. Simt că tinerețea e o stare de spirit și nu are legătură cu vârsta, iar atunci când contextul permite, condimentez totul cu năstrușnicii și naivitate de copil. Sunt convinsă că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Mereu în căutarea echilibrului și a soarelui de dincolo de nori, mă încăpățânez să văd partea pozitivă a oamenilor sau a situațiilor ce par a fi doar negative.

4 Comments

  1. Catalina says:

    acum mi-e dor de ele și, din câte îmi amintesc, îmi plăceau. pentru că, de cele mai multe ori, știam deja dacă era să ”mă uit în continuare la film”, dar voiam să tachinez :p

  2. Georgiana Vieru says:

    Imi amintesc cu zambetul pe buze de ele, deci cred ca le iubesc!:) Da…era frumos, cu toate ca aveam o caruta de emotii, dar, acum ca ma gandesc, erau frumoase si ele!:)

  3. Corina says:

    Am avut o perioada in care cautam mereu primele intalniri. Asa ca puneam stop foarte timpuriu ca sa pot ”vedea inceputul si din alt film”. Pana am ales unul 🙂

  4. Cel mai frumos e atunci când primele întâlniri nu sunt, de fapt, primele întâlniri. Atunci când porneşti de la premisa că nu, n-o să fie nimic, şi atunci tot stresul dispare, constrângerile nu sunt (în fond, nici n-au de ce să fie, nu?), iar apoi, dintr-odată, lucrurile evoluează altfel. Natural. Doar că, din păcate, nu se întâmplă întotdeauna aşa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.