Azi savurez un Jacobs Cappuccino Milka
May 6, 2011
Cheile, portofelul, telefonul…
May 6, 2011

PR Tea de Iași: tu ce fel de ceai bei pe 11 mai?

Despre PRIME Iași știți deja că belvele îi recomandă cu căldură (apropo, dacă încă nu ați direcționat cei 2% din impozit, PRIME vă îndeamnă să nu îi irosiți). Niciodată nu ne-au dezamăgit când a venit vorba despre organizarea de evenimente: de la primirea invitaților și până la înmânarea formularelor de evaluare, totul a fost impecabil.

În același ton, PRIME duce evenimentul PR Tea de Iași la un alt nivel în adevăratul sens al cuvântului. Căci anul acesta, la a cincea ediție, tema întâlnirii dintre studenții la Comunicare și Relații Publice și specialiștii în domeniu va fi ”PR de VIP”. Prin urmare, îi sfătuiesc toți VIP-ii-wanabe să participe la eveniment miercuri, 11 mai, ora 19.00 la Cărturești.

Invitații întâlnirii sunt Marian Dorobanțu – Promotion Manger la „INNA Management” și Alina Cosoi – General Manager la „Academia Show”.

Având în vedere că nu a mai fost abordat acest subiect până acum (cel puțin eu nu știu să se fi abordat), abia aștept să particip! Cine mai dorește să participe este rugat să completeze formularul de pe site și să-l trimită la adresa prteadeiasi@primeiasi.ro.

Ne vedem acolo!

Share

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.