Și fusta nu-ncepea…
January 7, 2013
În sfârșit s-a terminat vacanța!…
January 7, 2013

Planuri pentru 2013

Nu-mi place să ȋmi fac planuri. Am observat că viaţa te duce de multe ori diferit de cum ȋţi stabileşti tu cursul şi uneori chiar de ȋncerci din răsputeri nu poţi să schimbi cum merg lucrurile. Anul acesta ȋnsă vreau să fac lucrurile diferit.

Sau cel puţin să ȋncerc să schimb ceva, să pregătesc şi eu nişte rezoluţii, scopuri, obiective clare şi să muncesc pȃnă le ȋndeplinesc. Sunt suficient de realistă ȋncȃt să nu visez la prea mult, dar şi suficient de ȋncăpăţȃnată să ştiu că dacă vreau ceva cu adevărat pot să ȋndeplinesc acest lucru. În mare, am ȋncercat să stabilesc cȃteva lucruri pe care doresc să le pun pe listă şi uşor, uşor să le bifez.

1.    Să citesc 30 de cărţi

O carte la aproximativ 2 săptămȃni. Nu este chiar ideal, aş vrea să citesc şi mai mult ȋnsă sunt conştientă de faptul că anul acesta va fi dificil, pentru că am ȋnceput mai multe colaborări pe plan profesional dar şi de faptul că ȋn cȃteva luni voi avea de pregătit disertaţia. Am o bibliotecă plină de cărţi şi cȃteva pe wishlist, aşa că material de lecturat am. Timp şi dorinţă să fie! Dacă vreţi să ȋmi recomandaţi cȃteva titluri, nu mă supăr deloc.

2.    Să mă apuc de dansuri

Am ȋnceput să avem din ce ȋn ce mai mulţi prieteni care se căsătoresc, aşa că ne-am decis că este timpul să ȋnvăţăm să ne mişcăm mai bine, mai ales pe dansuri populare, care să fim serioşi sunt baza nunţilor la noi romȃnii. Cȃt de cȃt ştim noi, ȋnsă vrem să ne perfecţionăm. Am rugămintea de a-mi oferi cȃteva recomandări de profesori sau şcoli de dans.

3.    Să călătoresc mai mult

Anul trecut am reuşit să avem doar un concediu scurt de o săptămȃnă prin ţară. Am văzut multe, dar am mers aproape ȋncontinuu. Anul acesta ne-am propus să ieşim din ţară, să facem şi una-două escapade de un weekend prin ţară.

4.    Să mă dezvolt mai mult pe plan profesional

Nu mă refer la a avea cȃt mai multe colaborări, ci la a investi mai mult ȋn mine. Fie să particip la cursuri, evenimente, training-uri sau măcar să citesc mai multe cărţi de specialitate pe writing, copywriting, publicitate. Simt nevoia să ȋmi schimb puţin viziunea, iar o investiţie ȋn mine vine ca o gură de aer proaspăt.

4 mari planuri nu sună la fel de bine ca 3 sau 5, dar ȋn mare cam asta aş vrea să fac anul ăsta. Dacă e să pun şi altele aş adăuga să fac o disertaţie bună şi să termin cu bine Masterul, să am mai mult timp să mă relaxez, să fac mai mult sport, să mănȃnc mai sănătos, să văd mai multe filme, etc, etc.

Cu aceste planuri sau rezoluţii am intrat eu ȋn 2013 şi sper să le ȋndeplinesc cu bine.  Las lista deschisă pentru recomandări şi planurile voastre pentru acest an!

Sursă foto: megbiram.com

Share

2 Comments

  1. Roxana says:

    Mult succes in indeplinirea planurilor!

    O recomandare pentru cursurile de dans: Ansamblul Doina Carpatilor organizeaza in fiecare an, la CCS, pe la sfarsitul lui ianuarie sau inceputul lui februarie curs gratuit de dansuri populare (2 luni cred), cu posibilitatea de a activa in ansamblu la sfarsitul cursului. Este foarte fain si ai ce invata!

    P.S. Cel mai mare regret al meu ca am plecat din Iasi este acest ansamblu 🙁

  2. Super. Mersi de recomandare Roxana. O sa fiu geana sa vad cand organizeaza urmatoarele cursuri atunci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.