Intenția contează
January 20, 2011
Ea și … ea sau el și … el
January 20, 2011

Planificare personală – Cel mai bun an din viaţa mea

Dacă sunteţi de părere că o viaţă organizată şi o planificare atentă a evenimentelor reprezintă cheia succesului atunci cu siguranţă veţi fi interesaţi de o sesiune de training pe tema “Planificare personală – Cel mai bun an din viaţa mea”.

Binecunoscutul trainer de dezvoltare personală, Mihail Muşat, vine în primele două luni ale anului 2011, să vă întâlnească în Iaşi, Cluj şi Bucureşti, unde vă va vorbi despre importanţa planificării, atât în viaţa profesională, cât şi pe plan personal.

Trainingul se adresează în special persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18 şi 45 de ani. Persoanele a căror vârstă nu se află în acest interval şi doresc să participe la acest eveniment, pot trimite un mesaj direct trainerului.

Trainingul se va desfăşura într-un cadru creativ, cu scopul de a stimula inspiraţia şi simţurile tuturor participanţilor. Acest training vă va oferi cadrul propice pentru stabilirea unei viziuni clare şi misiuni pentru anul 2011, în concordanţă cu nevoile şi valorile dumneavoastră actuale. Pornind de la viziune şi misiune, veţi putea stabili obiective relevante şi direcţii cheie de acţiune pentru 2011.

Termenele limită pentru aplicare sunt:
Bucureşti:
Sesiunea 1: 16 Ianuarie 2011 (ora 22:00)
Sesiunea 2: 31 Ianuarie 2011 (ora 22:00)
Cluj: 22 Ianuarie 2011 (ora 22:00)
Iaşi: 23 Ianuarie 2011 (ora 22:0)

Numărul maxim de participanţi este 15, iar înscrierile se pot face aici.
Pentru mai multe detalii despre perioada de desfăşurare şi taxa de participare accesaţi http://training.musat.com.ro/lista-traininguri/planificare-personala-cel-mai-bun-an-din-viata-mea/

Belva oferă o reducere de 10% celor care decid să se înscrie la eveniment după ce au citit acest articol. Tot ce trebuie să faceţi este să menţionaţi în chestionarul de înscriere că aţi aflat de eveniment de pe site-ul Belva.
 

Share

Leave a Reply