Tu sau echipa?
February 20, 2012
Ce-nseamna să fii frumoasă?
February 20, 2012

Pizza braziliana

Când eşti intern într-o altă ţară, cea mai mare parte a timpului ţi-o petreci, că vrei, că nu vrei, cu alţi interni, iar unul din multele beneficii care vin odată cu lucrul ăsta, e că îţi poţi satisface apetitul de nou încercând din deliciile culinare ale diverselor culturi de care eşti înconjurat.

Astăzi, pizza braziliană. Ana se lăuda că e cea mai bună pizza din lume; eu zic (şi sper ca Ana să nu citească articolul sau măcar ca google translate să nu facă o traducere prea exactă) că nu e CHIAR cea mai bună, dar că merită, fără îndoială, încercată măcar o dată.

Noi am folosit câteva ingrediente gata făcute, cumpărate de la supermarket dar, dacă voi aveţi răbdare, vă recomand să faceţi totul cu mânuţele voastre, că e mai sănătos.

Ingrediente:
aluat pentru pizza,
sos de roşii (unul care să conţină ceva oregano, sare, zahar, busuioc, putin usturoi),
carne de pui,
porumb,
caşcaval,
smantana.

Preparare: se întinde aluatul frumos, se adaugă sosul de roşii şi carnea de pui după ce a fost tocată marunt şi încinsă în puţin ulei înainte, porumbul şi cât mai mult caşcaval. După ce a stat în cuptor în jur de 15-20 de minute, adăugaţi puţină smântână şi ketchup (mie mi-a placut şi fără) et voila! pizza braziliană e gata.

Bom apetite!

Sursa foto: flickr.com

Share

1 Comment

  1. unghii false says:

    ce bine sa ai timp liber la serviciu… poti cauta pe net ce sa gatesti seara:)). o sa incerc in mod cert reteta asta diseara. chiar nu aveam nicio idee ce sa gatesc. o ra sie fericit ai mei… merci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.