Vatra Dornei – oază de proaspătă sălbăticie
August 15, 2011
Unde se duc zilele lungi de vară?
August 15, 2011

Piept de pui cu smântână şi ciuperci

Puiul cu smântână şi ciuperci este super delicios şi foarte simplu de făcut. Chiar ieri mi-era poftă şi am făcut, aşa că m-am gândit să împărtăşesc minunata reţetă cu voi.

Aveţi nevoie de 1 piept de pui, 300 gr. smântână, 1 cutie de ciuperci (400 gr.), făină, ulei şi sare. Pieptul de pui se taie în bucăţi potrivite şi sunt presărate cu sare. Apoi, se pun bucăţile de piept de pui şi ciupercile tăiate mărunt la rumenit în puţin ulei până ce au o culoare uşor aurie. Într-un castron se adaugă smântâna cu 2 linguri de făină şi se amestecă bine.

Se ia tigaia cu pieptul de pui şi ciupercile de pe foc şi se lasă 2 minute să se răcească iar apoi se adaugă smântâna peste. Se adaugă tigaia pe foc încă 5 minute pentru a căpăta consistenţă şi se serveşte cu mămăliguţă fierbinte.

Poftă bună cu răsfăţ!

Sursă foto: easypeasy.ro

 

Share

1 Comment

  1. Carmen Gherca says:

    Eu pun si putin ustroi spre sfarsit. Aroma si gustul sunt WOW…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.