Ochiul Irlandei
August 26, 2011
Piesă numai bună pentru răsfăţ!
August 29, 2011

Petrece alături de noi 365 de zile de răsfăţ

De aproximativ o lună, Belvele pun la cale una dintre cele mai ghiduşe, răsfăţate şi zâmbitoare petreceri văzute vreodată. În data de 6 septembrie, începând cu ora 19.00, Cafeneaua Maideyi se va umple de râsetele belvistice ale invitaţilor noştri care se vor distra alături de noi şi se vor bucura de multe momente artistice, de cântece şi de alte câteva surprize atent pregătite pentru voi.

Ştim din surse sigure (Google Analytics ne este martor) că Belva.ro este citită zilnic de aproximativ 1000 de persoane care, deşi preferă să nu-şi facă simţită prezenţa prin intermediul comentariilor, petrec destul de mult timp aici, la noi în casă. Iar noi vrem să vă cunoaştem. Desigur, dacă şi voi vă doriţi asta.

Prin urmare, belvele oferă trei invitaţii la petrecere noastră cititoarelor (sau cititorilor) care vor să zâmbească alături de noi pentru câteva ore bune. Iar pentru a câştiga una dintre aceste invitaţii nu trebuie decât să laşi un comentariu aici în care să ne spui de ce vrei să participi la petrecerea Belva.

Cel mai belvistic răspuns va fi stabilit de noi pe criterii foarte subiective şi recompensat nu numai cu o simplă invitaţie (care, fie vorba între noi, este oricum, numai simplă nu), ci cu sute de hohote de râs.

Ia să vedem: cu cine ne întâlnim la petrecere?

Share

13 Comments

 1. Raluca says:

  Vă urez o petrecere cât mai frumoasă şi plină de răsfăţ! Sunt sigură că va fi o ocazie unică de-a vă cunoaşte cititorii timizi şi de a vă sărbători talentul.

  Îmi pare enorm de rău că nu sunt în ţară, ca să pot să fiu alături de voi, dar vă trimit mulţi pupici şi vă susţin de aici, de la distanţă!

 2. Andreea Marc says:

  Te aşteptăm înapoi, Raluca! Şi atunci vom încinge o nouă petrecere 🙂

 3. Caty says:

  Vreau şi eu 😀 pentru că…vreau să cumpăr bărbaţi!

 4. […] ați auzit bine. Pe 6 septembrie, când Belva împlinește primul anișor, dăm o binemeritată petrecere la care vom avea invitați toți oamenii dragi care ne-au fost alături de-a lungul acestui an. Și […]

 5. Andreea Marc says:

  @Caty – Felicitări! Ești fericita câștigătoare a unei invitații la petrecerea Belva 🙂 Te așteptăm!

 6. […] zilei de 6, adică fix de ziua noastră. Partea și mai bună este că premiul se va ridica de la petrecerea Belva, astfel că fericitul câștigător sau fericita câștigătoare a cutiei de suc va primi instant […]

 7. Am ezitat, m-am fofilat, am închis fereastra şi-am deschis-o înapoi şi, după câteva zile de “gândit”, am zis să-mi încerc şi eu norocul.

  Îmi plac cafenelele, iubesc cafeaua, citesc Belva. Şi, câteodată, îmi beau cafeaua dimineaţa citind Belva. Aşa că, de ce nu mi-aş face curaj le cunosc pe belve? Am un feeling că merită! 🙂

 8. Andreea Marc says:

  @Alexandra – bine ai făcut că ai lăsat curajul să învingă, pentru că tocmai ai câștigat o invitație la petrecerea Belva 🙂 Te așteptăm pe 6 septembrie, la ora 19:00, în Maideyi!

 9. Mulţumesc, Andreea! Ne vedem acolo!:)

 10. Zaza says:

  Sunt femeie şi iubesc să fiu femeie, chiar dacă uneori pare un lucru cam greu. Citesc Belva, iar uneori, parcă îmi citesc propriile gânduri. Deci, sigur iubesc şi Belva.
  Evident, vreau şi eu! 😀

 11. Andreea Marc says:

  Zaza, ţin să te anunţ că eşti câştigătoarea celei de-a treia invitaţii la petrecerea Belva. Felicitări! Te aşteptăm la party cu portofelul plin pentru licitaţie şi cu multă energie pentru distracţie! 🙂

 12. Zaza says:

  Ow, multumesc, multumesc. Abia astept! Ne vedem acolo!:D

 13. […] cântăm în cor și ne bucurăm de prezența și de cadourile voastre într-o mega petrecere belvistică, ce va avea loc de la ora 19:00, în […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.