Cât de stresaţi suntem?
September 10, 2010
Merg la Sex and the City 2 cu fetele
September 10, 2010

Peşte cu roşii

Vreau să vă împărtăşesc o reţetă pe care o ştiu de la mama, absolut delicioasă şi sănătoasă în acelaşi timp. E nevoie de:

–    Peşte file;
–    4-5 roşii;
–    Usturoi;
–    Busuioc.

Se taie peştele în bucăţi potrivite ca mărime, iar roşiile se vor tăia mărunt. Între timp, încingeţi o tigaie-grill şi adăugaţi o linguriţă de ulei. Aşezaţi bucăţile de peşte în tigaie, iar printre acestea adăugaţi roşiile taiate. Usturoiul se taie mărunt şi se împrăştie in tigaie. La sfârşit, când peştele va fi aproape gata, adăugaţi busuiocul.

E un preparat culinar foarte uşor de gătit, sănătos, numai bun pentru o după-amiază relaxantă. Vă recomand să-l serviţi alături de un pahar cu vin alb.

Share
Irina Butnaru
Irina Butnaru
O zgubilitică ce își pavează drumul prin viață cu intenții bune și zâmbete. Cam asta sunt eu. Împăciuitoare de cele mai multe ori și revoltată de nedreptăți atunci când le constat. Simt că tinerețea e o stare de spirit și nu are legătură cu vârsta, iar atunci când contextul permite, condimentez totul cu năstrușnicii și naivitate de copil. Sunt convinsă că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Mereu în căutarea echilibrului și a soarelui de dincolo de nori, mă încăpățânez să văd partea pozitivă a oamenilor sau a situațiilor ce par a fi doar negative.

2 Comments

  1. oana says:

    Mmmmmm…suna delicios, pestele e preferatul meu.

  2. […] Peşte cu roşii Fri Sep 10, 2010 3:25 am Vreau să vă împărtăşesc o reţetă pe care o ştiu de la mama, absolut delicioasă şi sănătoasă în acelaşi timp. E nevoie de: –    Peşte file; –    4-5 roşii; –    Usturoi; –    Busuioc. Se taie peştele în bucăţi potrivite ca mărime, iar roşiile se vor tăia mărunt. Între timp, încingeţi o tigaie-grill şi adăugaţi o […] […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.