Mi-e dor de un weekend în care să nu fac nimic
July 5, 2012
Hai să fim femei cu adevărat!
July 6, 2012

Pentru cei cărora nu le place casa mea


Vă spuneam într-un articol precedent că mi-am luat casă. Ei bine, bucurie mare, chemat prieteni, petrecut, făcut turul casei. Acum sincer, am fost și eu în multe case și nu pot să spun că mi-a plăcut ce am văzut în toate. Unele chiar erau hidoase pentru gustul meu. Însă, nu m-am apucat să le spun proprietarilor că din punctul meu de vedere casa lor poate concura cu ușurință la concursul ”Hidoșenia Anului”.

De ce? Pentru simplul motiv că părerea mea este total irelevantă pentru proprietarii acelor case. Dacă ei se simt bine așa împreună, dacă asta și-au dorit, dacă asta le place … de ce să le spun eu altceva? Că doar nu stau eu acolo, nu? Ar fi și culmea să le spun să schimbe totul după gustul meu pentru că vezi Doamne așa e cel mai bine, cum zic eu. Dar cine sunt eu? Vreo autoritate în arhitectură și design interior? Chiar deloc!

Și până la urmă, de ce unii oameni au nesimțirea de a-mi spune în propria casă că lor nu le place gresia mea, că ei ar fi pus alt parchet și altă culoare la mobilă? I-am invitat eu să își dea cu părerea? Nu! Sunt specialiști în domeniu? Nu! Și atunci … de ce nu poți să să îți vezi de casa ta? E chiar atât de greu?

Sursa foto: npinteriordesign.co.uk

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

11 Comments

 1. Când ţi-au propus altă culoare la mobilă trebuia să le spui “Da, asta a fost prima mea variantă; după care am descoperit şi variantele cu adevărat bune”.

 2. Ines Prodan says:

  Dacă aș putea da like la comentarii, aș da la cel al Alexandrei :).

  Mi se pare o mare nesimțire să faci așa ceva; să strici bucuria sinceră a omului cu răutatea ta sinceră, deși nimeni nu ți-a cerut părerea.

  Ești conștientă că este vorba despre invidie, da?

 3. Merci, Ines! 😀

 4. marius says:

  cateodata este mai bine sa afle din “sat” vestea decat direct de la proprietar… si uite asa nici nu fac turul casei 😛

 5. marius says:

  cateodata este mai bine sa afle din “sat” vestea decat direct de la proprietar… si uite asa nici nu fac turul casei 😛 … iar partea buna este ca o sa primesti doar felicitari 😉

 6. Georgiana Vieru says:

  Vai, da’ stiu ca esti suparata, Andreea! Ce-i drept, si eu as fi! Dar intelege-i, diplomatia si bunul simt nu le are oricine…Tu bucura-te de casa ta, de fiecare lucrusor ales cu migala…stiu ce inseamna si n-are sens sa-i lasi sa-ti strice bucuria!:)

 7. cipoc says:

  ia nu mai bine nu mai inviti pe nimeni?:)

 8. clamaria says:

  Draga Andreea,

  Redau mai jos cuvintele unui tip intelept pe care le-am citit chiar ieri si pe care le recomand ca “wisdom”:
  “Omul superior, cu personalitate magnetica, stie ca oamenii sunt condusi de firea lor interioara si pur si simplu nu il deranjeaza cand cineva il ataca sau il jigneste.
  Stie ca acel om, in realitate, nu are de unde sa stie adevarul. Daca tie iti zice cineva “esti prost si idiot” tu te simti deranjat pentru ca crezi ca acel om ar putea avea dreptate. Daca stii sigur 1000% ca acel om greseste, ce rost are sa te mai lasi deranjat?”.

 9. Ines Prodan says:

  Mi-aș dori să dau like și la comentariul Claudiei. Andreea, trebuie neapărat să instalăm un plugin care să-mi permită să fac asta!

 10. marius says:

  de acord cu Ines pt plugin-ul de like 😀

 11. maura anghel says:

  Eu am doua variante: ori iti cumperi un zavor strasnic si-l tragi la poarta cand vin carcotasii ori pui taxa de vizitare. Cu banii stransi iti cumperi o sticla de vin rosu, bun, ca sa poti ciocni cu tine pentru casa ori de cate ori vine vreunul dornic sa strice cheful!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.