Je suis Charlie!
January 8, 2015
Iartă-mă că nu te mint!
January 10, 2015

Pe unde ați umblat de Revelion?

A fost primul an în care am petrecut noaptea de Revelion la restaurant. Până acum, am încercat celelalte variante: dus la munte, ieșit în stradă și, bineînțeles, celebrul ”stat acasă” cu prietenii. Dar anul acesta nu am vrut să mă mai trezesc a doua zi și să văd un munte de vase nespălate și podeaua plină de pete. Nu am vrut să mai fiu eu organizatorul care e mereu preocupat să se asigure că fiecare are tot ce îi trebuie și că se simte excelent. Anul ăsta am vrut să fiu servită.

Așa că mi-am luat prietenii și am mers la Popas Păcurari. O știam pe Gabriela, organizatorul evenimentului, și știam că nu are cum să iasă decât de la foarte bine în sus. În plus, cânta formația care ne-a cântat și nouă la nuntă și știam că distracția e garantată. Așa a și fost. Băieții și fetele de la D`Acord Band au ridicat toți oamenii la dans, iar ringul a fost încins până dimineață, trecând prin toate genurile muzicale. Evident, aproape prin toate.

La un moment dat simțeam că știm pe toată lumea de acolo. Toți zâmbeau tuturor, toată lumea dansa cu toată lumea, femeile care nu și-au luat balerini de schimb ca mine se descălțau și dansau desculțe, părul nu mai stătea în forma inițială nici unei femei, iar sticlele de băutură și melodiile care ne-au uns la suflet curgeau una după alta. Mâncarea a fost delicioasă, muzica și atmosfera au contat cel mai mult și, bineînțeles, nu au lipsit artificiile, șampania și urătorii.

Am plecat ultimii, cum facem la toate petrecerile, cu un mare zâmbet pe față. A meritat din plin și, cu siguranță, tot la restaurant vom petrece și următorul revelion. Mai trebuie doar să lucrăm la rezervat din timp un taxi pentru 1 ianuarie, la ora 6 dimineața.

Hai să aveți un an plin de zâmbete și de petreceri frumoase!

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.