Vreau să fiu mare!
June 1, 2012
Azi mă uit la pantofi
June 4, 2012

Pe cine vezi alături de tine cȃnd ţi se ȋndeplinesc visurile?

E dimineaţă. Soarele mijeşte la orizont, iar apa sărată a mării ȋmi gȃdilă nările uşor. Se aud peşcăruşii, iar valurile reci ating uşor nisipul moale.
 
Privim apusul soarelui pentru prima oară la mare iar eu plutesc departe, cu gȃndul spre viitor. Şi ȋmi dau seama că persoana de lȃngă mine, cea care mă ţine de mȃnă uşor e cea pe care o vreau alături atunci cȃnd mi se ȋndeplinesc toate visurile, cele mai aprige dorinţe şi cele mai nebuneşti speranţe.
 
Este o senzaţie atȃt de puternică, atȃt de reală şi de palpabilă căci mă sperii puţin. Trag aer ȋn piept şi văd derulȃndu-se ca ȋntr-un scurt metraj călătoria mult dorită la Paris şi New York, destinaţii la care visez cu drag. Mai văd şi o femeie fericită care lucrează ȋn Publicitate şi care are un birou frumos decorat şi care e doar al ei. Nu am uitat şi de ziua ȋn care ȋmi voi cumpăra maşina mea personală, roşie şi lucioasă.  Ziua ȋn care voi deveni mireasă şi voi purta o rochie incredibil de frumoasă, de prinţesă sau de Zȃnă, pufoasă şi albă. Şi ziua ȋn care voi fi mamă, cea ȋn care fiinţa ce vine pe lume va deveni centrul Universului nostru şi o voi proteja cu orice preţ.
 
Pare incredibil nu? Pare o poveste şi o imagine desprinsă dintr-un film de dragoste siropos. Şi pare un scenariu care nu se ȋntȃmplă ȋn realitate, aşa-i? Dar cine a spus că dragostea adevărată nu poate fi ca o poveste? Fiecare cuplu are propria poveste, cu bune, cu rele, cu dulcegării, cu lacrimi, nervi, gelozie, suferinţă. În final nu contează decȃt dacă te vezi mai departe alături de persoana respectivă, dacă vrei să ȋţie fie alături cȃnd dorinţele ţi se vor ȋndeplini. Acea persoană pe care vrei să o suni prima oară cȃnd ai avut succes la un proiect. Sau cȃnd ai reuşit să scrii un articol excelent sau cȃnd ai aflat că vei primi o promovare. Şi-atunci ştii că totul va fi bine. Că ai pe cineva alături care ȋţi va fi alături la bine, dar şi la rău, pentru că o simţi şi o intuieşti aşa de bine…
 
Vi s-a ȋntȃmplat şi vouă să simţiţi la fel?
 
Sursă foto: article-daily.blogspot.com
 

Share

3 Comments

  1. Andreea Marc says:

    Zâna dragă, m-ai uns la suflet cu articolul ăsta. Mai ales că noi ne-am cunoscut la mare. Şi da, am simţit şi eu ce descrii tu atât de frumos acolo 🙂

  2. Turist says:

    Chiar ca mi-ai atins suletul cu un astfel de articol insa din pacate imi trezeste si neplaceri nu doar placeri.
    Sincer eu sunt mai diferit, as prefera o persoana gen ecologista,naturalista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.