I love shopping
September 9, 2010
Pa, cafea! Bun venit, ceai negru!
September 9, 2010

Paste cu legume

Încă învăţăcel în arta gătitului, primele paste pe care le-am făcut au fost cele cu legume, că am zis că nu am cum să dau greş. Nu numai că nu am dat greş, dar au ieşit şi foarte gustoase.

Ingrediente: o pungă de paste, 2-3 roşii, ardei roşu, 250 gr. ciuperci, busuioc.

Se pun într-o oală pastele la fiert cu puţină sare. Se lasa 8-10 minute sa fiarbă, se pun într-o sită şi se trec prin jetul de apă rece câteva minute şi se lasă la scurs.

Se taie roşiile, ardeii şi ciupercile. Acestea se adaugă într-o tigaie la rumenit în ulei de măsline. Apoi se adaugă pastele şi puţin busuioc şi se mai lasă cam 5-10 minute pe foc. Ca un mic secret: în loc de busuioc simplu poţi folosi un condiment din roşii şi busuioc care se găseşte în comerţ la un preţ rezonabil. Poftă bună!

Share

6 Comments

  1. Etienne says:

    am facut odata paste cu gutui..si au iesit foarte delicioase, daca tot vine toamna si acusi apar gutuile va recomand sa incercati, o combinatie de paste cu gutui si legume

  2. Andreea Marc says:

    Cele cu gutui și cele cu usturoi și roșii sunt cele mai delicioase 🙂 Etienne, poate ne încânți cu una dintre rețetele tale de paste 🙂

  3. Zâna says:

    După câte se pare te pricepi minune la gătit Etienne. Aşteptăm cu nerăbdare tips-uri şi secrete. O rubrică “În bucătărie cu Etienne” este ceea ce Belva are nevoie.:))

  4. Etienne says:

    nu cred, ca nu intotdeauna imi iese bine… va las pe voi fetele sa experimentati, eu doar comentez sau degust (aici as fi foarte bun).

  5. oana says:

    Eu de obicei gatesc paste cu pui sau ton, dar am sa incerc si reteta ta…suna bine

  6. […] Paste cu legume Thu Sep 09, 2010 3:20 am Încă învăţăcel în arta gătitului, primele paste pe care le-am făcut au fost cele cu legume, că am zis că nu am cum să dau greş. Nu numai că nu am dat greş, dar au ieşit şi foarte gustoase. Ingrediente: o pungă de paste, 2-3 roşii, ardei roşu, 250 gr. ciuperci, busuioc. Se pun într-o […] […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *