Răsfăț superficial
October 12, 2011
Cremele pentru riduri: când începem să le folosim?
October 12, 2011

Papucei warm enough

Îmi plac de nu mai pot papuceii de la Papucei. Dacă, atunci când o să cresc mare, o să am suficienți bani încât să plătesc chiria, întreținerea și apoi să arunc cu ei în dreapta și în stânga, aș vrea să-mi îndeplinesc visul meu ascuns (și dezvăluit acum), acela de a-mi cumpăra vreo 4-5 perechi de papucei de la Papucei pe lună.

Colecția de toamnă-iarnă 2011-2012 poartă numele ”Warm Enough” și are tot felul de drăgălășenii. Are balerini din stofă, pantofi din material textil căptușiți cu piele, botine cu blăniță (din miel mongolez, spune comunicatul lor de presă) și multe multe modele de cizme.

Odată cu lansarea noii colecții, s-a lansat și o nouă versiune a magazinului online Papucei.ro. Noul site are majoritatea informațiilor rearanjate pentru o navigare mai ușoară, oferind astfel variate posibilități de a ajunge mai ușor la modelul căutat.

Eu deja am pus ochii pe o pereche de cizme (nu cred că v-am spus că sunt un mare fan al cizmelor) și pe o poșetă pe care voi da năvala imediat cum și salariul meu va da năvală în cont.

Share

1 Comment

  1. De supărare, mă duc în weekend să-mi cumpăr o pereche de cizme călduroase și maro. Am zis! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.