Pro și contra pentru a avea un prieten pletos
February 17, 2014
Azi mă împrietenesc cu FoodPanda
February 17, 2014

P T B S – la răscruce de drumuri

Acel moment când…ești foarte convinsă de un lucru, ai elanul și încrederea necesare acționării în consecință și…BUM, dispare totul. Acel moment când taman cei mai apropiați ție te bagă sub un jet de apă rece, deși tu-ți dorești o privire afirmativă și-o îmbrățișare care să-ți confirme că totul va fi bine.

În deciziile importante, întotdeauna apelez la consultanți – 1-2 dintre cei apropiați mie și 1-2 dintre cei cu care mă intersectez profesional. În deciziile importante, întotdeauna acționez oricum, numai nu spontan – d-aici și lungile și contradictoriile liste cu de ce da vs. de ce nu.

După aproximativ 6 luni de analize SWOT în ceea ce mă privește, am identificat PTBS-ul (problem to be solved) și mi l-am însușit. Am strâns în același pahar gustul bun și gustul amar până deunăzi…când nu doar că s-a umplut, dar a și dat pe dinafară. Repede, am pus pe mine e momentul să acționez în consecință și mi-am sunat consultanții. Dacă n-ar gândi total diferit, n-ar mai avea farmecul unor consultanți, nu? Rezultatul? 2 opinii care rezonau cu da, fă-o! vs. 2 opinii care rezonau cu nu, mai așteaptă! La mijloc – elanul și convingerea mea.

Acum…încotro? Mă aflu la răscruce de drum – să ÎNDRĂZNESC sau să-mi iau mai întâi un BACK-UP PLAN?

Voi cum procedați în astfel de situații?

Sursă foto: sandhaninc.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.