Mașina visurilor
March 14, 2012
Pârjoluțe ușoare la cuptor
March 14, 2012

P.S. Te iubesc

Cum ar fi dacă într-o zi tot universul vostru perfect s-ar prăbuşi? Dacă tot ce iubeaţi mai mult pe lume ar dispărea în neant şi aţi rămâne doar cu amintirea a ceea ce a fost? Ar fi crud, ar fi nedrept şi îngrozitor.

Cam aşa este şi viaţa lui Holly după ce soţul ei Gerry moare din cauza unei tumori la creier. Aceasta este sfâşiată de durere, îşi pierde dorinţa de a trăi, de a munci sau de a se ridica din pat. Cu ajutorul prietenilor şi a familiei, Holly începe să se obişnuiască cu ideea că el nu mai este lângă ea.

Tranziţia este mai uşoară şi mai frumoasă pentru ea pentru că soţul ei i-a lăsat lăsat câteva scrisori pentru a o ajuta să îşi refacă viaţa. De la lucruri cotidiene şi simple precum cumpăratul unei veioze până la lucruri de viitor precum găsirea unei slujbe pe care ea să o iubească.

Cartea este împânzită cu momente deosebite pe care Holly le trăieşte alături de familie şi prieteni, însă resimţind cu tristeţe lipsa lui Gerry pentru a o susţine şi a-i fi alături la bine şi la rău.

Mi-a plăcut foarte mult această carte şi mi s-a părut excelentă pe lângă film. Filmul nu mi-a plăcut deloc, poate şi pentru că deja citisem cartea şi mi-am format o imagine personală despre cum arată personajele. Cartea mi s-a lipit imediat de suflet şi m-a ajutat să apreciez mult mai mult ceea ce am lângă mine pentru că nu se ştie niciodată ce „surprize” îţi poate aduce ziua de mâine.

Voi aţi citit cartea? Cum vi s-a părut?

Sursă foto: libhumanitas.ro

Share

1 Comment

  1. […] plăcut la nebunie cartea „P.S. Te iubesc” a Ceceliei Ahern datorită faptului că autoarea are o manieră deosebită de a transforma subiecte […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.