Teenage Dirtbag – filmul care mi-a stricat weekendul
October 17, 2011
Nu te-aș suporta dacă ai fi ca mine
October 17, 2011

Oare voi mai găsi vreodată pe cineva ca tine?

Cred că asta e prima întrebare pe care ne-o adresăm atunci când trecem printr-o despărțire și suntem în prima etapă, cea de șoc și de durere. Considerăm că aceea a fost dragostea vieții noastre și că nu avem cum să mai găsim pe cineva la fel. Unii chiar cred că viața lor s-a oprit acolo și atunci și că nu merită să mai  trăiești.

Însă, apoi, treci prin alte etape, cele de furie, de consolare, de orgoliu și, până la urmă, înțelegi că viața continuă. Fiecare își vede de drumul lui și, poate, peste ani, chiar veți deveni prieteni buni.

E imposibil să nu te gândești cum ar fi fost viața ta într-un alt cuplu, cum erai cu altcineva lângă tine și, mai ales, ce face fosta ta dragoste acum … fără tine.

În această săptămână de octombrie m-am gândit că Adele este cea mai potrivită să împărtășească cu voi o poveste de dragoste, o întâmplare tristă pe un ton optimist, cântată de o voce incredibilă de care eu m-am îndrăgostit pur și simplu.

Dragi Belve și Belvi, Adele – Someone like you.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hLQl3WQQoQ0&feature=related[/youtube]

Sursa foto: ranqer.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

1 Comment

  1. clamaria says:

    Not necessarily my kind of music but it s ok.. i guess.
    Fiecare isi traieste durerea unei despartiri in felul propriu. Pina la urma, show must go on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.