Geanta verde și licitația de bărbați
September 12, 2011
Nu am cu ce mă-mbrăca!
September 12, 2011

Oameni cărora le mulțumim din sufletul nostru de Belvă

Pentru petrecerea Belva mi-am pregătit un discurs care să combine lacrimogenul cu amuzamentul. Ar fi fost un discurs chiar reușit. Asta dacă nu aș fi înghețat în fața invitaților și nu aș fi uitat complet tot ce aveam de spus. Nu mi s-a mai întâmplat de ani de zile așa ceva. Însă, deoarece Belva este mai presus de orice pentru mine și pentru că îmi doream ca această petrecere să iasă absolut perfect, m-am lăsat pradă emoțiilor și nu am mai reușit să spun nici un sfert din ce aveam să spun.

M-a mișcat foarte mult să le văd pe Belvele mele super fericite și mai unite după această experiență, m-a mișcat să văd că au venit toți oamenii care au zis că vin, m-a mișcat să văd că invitații s-au simțit extraordinar și au râs cu noi până la final, m-a mișcat momentul în care am cântat I am woman, am mâncat tort, am băut șampanie și am făcut poze de grup, m-a mișcat să văd atâția oameni minunați care să vrea să se implice cu sponsorizări în petrecerea noastră. Am luat ca sponsori firme pe care le știm și în care avem încredere, firme ale căror servicii sau produse le folosim și noi, firme pe care le recomandăm cu drag tuturor. De aceea, toate aceste firme și-au câștigat un binemeritat loc nu numai în sufletul nostru, dar și pe site-ul Belva de acum încolo.

În primul rând, mulţumim cafenelei Maideyi, care ne-a găzduit în acest moment special şi care ne-a acceptat toate toanele, mofturile şi dorinţele, iar la sfârșit ne-au mai oferit și două sticle de șampanie din partea casei. Mulţumim Alice şi întregii echipe, atât pentru găzduire, cât și pentru banii donați către Bibi.

Mulţumim, de asemenea, Dianei Buiceac și Oanei Pascariu de la Avon Cosmetics – compania mereu alături de femeile din întreaga lume. Ele ne-au oferit produse cosmetice, vouchere cu reduceri speciale, ocazia să testăm noul parfum de la Avon – Little RED Dress şi posibilitatea de a căştiga premii instant la tombolă.

Rămânând tot la capitolul cosmetice, mulţumim şi firmei Flormar, şi reprezentantei acesteia, Corina Hardon, Manager PR, pentru cadourile oferite Belvelor. Este una dintre surprizele mele pentru Belve şi, pentru că îmi sunt nişte produse foarte dragi mie, am vrut să împărtăşesc cu ele aceste mici bucurii. Produsele Flormar pot fi găsite în Iulius Mall, Carrefour Era și Centrul Comercial Felicia. Desigur, așa cum vă sfătuiesc Belvele, este indicat să le procurați din Centrul Comercial Felicia.

Mulţumim salonului Senso Style, unde toate Belvele se fac frumoase şi unde ne simţim bine de fiecare dată. Mulţumim Laura Lăiu, Manager General, şi Alina Fasolă, Hair-stilist, pentru voucherele de 20% pentru invitaţii noştri. Se apropie în curând şi aniversarea voastră de un anişor, aşa că vă urăm de pe acum un La mulţi ani belvistic! Iar dacă vă plac și vouă fetele, nu uitați să le dați un Like aici.

Un alt salon drag nouă este MAVIOV, cu o vechime mai mare pe piaţă, unde colega noastră, Mădă, este Manager PR. Mulţumim pentru cadourile oferite cititoarelor noastre şi pentru toate sfaturile bune în materie de cosmetică şi coafură. Dacă vreți să faceți o vizită la Maviov, intrați aici sau aici.

Mulţumim Fructe Naive şi Vali Tătar pentru cutiile cu suc delicios de mere şi pentru deschiderea spre colaborarea cu noi. Vali a oferit 3 cutii de suc a câte 5 litri: una pentru concursul de pe Belva.ro, una pentru Treasure Hunt și una pentru cel mai licitat bărbat. Dacă nu v-ați numărat printre câștigători, aflați de aici cum puteți intra în posesia unei cutii de suc de mere.

Mulţumim Atelierului creativ Celebro şi Loredanei Manea pentru ideile creative de cadou şi pentru cadourile în sine oferite Belvelor. Loredana a oferit fiecărei Belve câte 2 inimioare de ceramică, pe care scrie Belva. Nu degeaba Loredana conduce un atelier creativ, despre care puteți citi mai multe pe site-ul Celebro.

Mulţumim Gravat.ro în frunte cu Ramona Sandu pentru merele și portocalele gravate cu Belva și cu mesajul ”Bine ai venit!” pe care invitaţii le-au primit la intrare, dar și pentru banii donați pentru Bibi. Dacă aveți sugestii pentru noi despre pe ce mai putem grava sigla Belva, aruncați un ochi aici.

Mulţumim Amelie Bijoux şi Anca Mirăuţ pentru bijuteriile absolut superbe oferite cititoarelor noastre şi echipei Belva. Toate Belvele și cele 5 comentatoare de top au primit câte un set de la Anca. Noi deja ne gândim la următoarele colecții Amelie și încercăm să fim cele mai inspiraționale muze pentru Anca.

Mulţumim Prezervative.us şi Cosmin Prodan pentru grija de a rămâne protejaţi oferind câte un prezervativ la fiecare invitat. Vorba aia, dacă nu vă ajunge unul, puteți da comandă direct online de pe site-ul Prezervative.

Mulţumim Asociaţiei Româno-Japoneze Himawari şi lui Alex Negru pentru cocorii din origami, pentru buna dispoziție adusă la petrecere și pentru banii donați pentru Bibi.

Mulțumim Cercei cu personalitate și surorilor Doroftea pentru insignele create special pentru Belve, dar și pentru setul Belva special creat pentru mine. Produsele lor au fost primele bijuterii pe care le-am vândut pe Belva, așa că vor rămâne mereu la sufletul nostru și în portofoliul nostru de promovare, deoarece sunt inedite, creative și super drăgălașe.

Mulțumesc firmei Rochii Seară pentru că mi-a oferit o rochie drăgălașă și m-a salvat, astfel, din criza mea de nervi pentru că nimic nu mai mergea bine în ultimul moment, înainte de petrecere. Dar, se pare că o rochie frumoasă poate face miracole pentru o femeie.

Mulţumim Cake Expert pentru un tort absolut senzaţional şi delicios. Au fost persoane care nu s-au putut abține de la încă o felie, ceea ce spune multe lucruri bune despre torturile lor. Eu una am devenit fan înrăit, motiv pentru care Cake Expert a fi locul de unde îmi voi procura de acum toate torturile și prăjiturile. Așa că, dacă aveți nevoie de torturi în Iași, Cake Expert este soluția ideală.

Mulţumim fotografului nostru şi celui care ne-a creat identitatea – Andrei Ignia, pentru că, pentru prima dată nici o Belvă nu a avut nici o obiecție despre felul în care a ieșit în fotografii. Mulțumim că ai stat alături de noi toată seara și că ne-ai răsfățat în lumina aparatului.

Mulţumim trupei Idiot pentru un moment de comedie cum rar am mai avut parte. Băieții ăștia sunt chiar tari, așa că, fie îi chemați la evenimentele voastre, fie mergeți să îi vedeți pe scenă, Trupa Idiot este un nume pe care e musai să îl treceți în agendă dacă aveți chef de teatru de comedie improvizat.

Mulțumim şi trupei Descântesc pentru momentul muzical extrem de plăcut și pentru că au acceptat să ne încânte în această seară specială cu melodii live, muzică bună și voci impresionante.

Mulţumim băieților care au acceptat provocarea de a fi licitați și de a contribui la procesul de însănătoșire al lui Bibi: Alin Gafița, Tiberius Răducan, Cosmin Prodan, Alex Negru, Paul Pădurariu, Etienne Ignat, Ionuț Călugăru, Claudiu Florea. Băieții chiar au făcut senzație, așa că mulțumim mult pentru ajutor și implicare.

Mulțumim și celor 5 cele mai fidele cititoare și comentatoare pentru prezență: Irina Vasilache, Carmen Gherca, Helga Fenea, Irina Șubredu și Alma Andrei. Sperăm că v-a plăcut surpriza noastră și că veți purta cu drag cadourile de la Belve.

Mulțumim și celor care nu au putut participa la petrecere din varii motive, dar au fost alături de noi cu mesaje și gânduri bune!

Sursa foto: mixhungama.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

8 Comments

 1. Ramona says:

  Cu foarte mare placere!

 2. Irina says:

  A fost o placere din partea mea sa particip la aceasta petrecere si va multumesc eu din suflet ca m-ati invitat! A fost o onoare pentru mine!

 3. Paul says:

  Placerea a fost de partea noastra dupa cum bine stii. Speram sa va putem fi de folos si cu alte ocazii.
  La multi ani inca o data!

 4. Carmen says:

  Va multumesc si eu si va felicit pentru petrecere. Stiu cata munca se ascunde in spate si, inca din seara cu pricina, m-am gandit ca, ori de cate ori voi avea nevoie, voi cere sfatul si ajutorul vostru.

 5. Alma says:

  Dragele mele Belve, eu va multumesc pentru invitatie si pentru minunata surpriza. Promit sa va citesc in continuare pentru ca faceti bine ceea ce faceti si, de asemenea, promit sa mai vin la petrecerile voastre ca-s tare faine.

 6. Irina says:

  Ne-a placut surpriza voastra si vom purta cu drag cadourile de la Belve 🙂

 7. Cel Vesel says:

  Bravos națiune (feminină…), la cât mai multe veselii de genul ăsta…!

 8. Trupa de teatru Idiot says:

  Mulțumim și noi pentru faptul că ați ales să chemati niște Idioți, în locul unor streep-boyz. O să reîncepem sesiunea de spectacole și o să vă anunțăm, mai ales că a fost și unul dintre premiile licitației. O zi frumoasă,Belva!