Vreau mâţ!
August 23, 2012
Azi mănânc ciocolată de casă
August 23, 2012

O zi proastă începe de dimineaţă


Ştiţi momentele alea când te trezeşti dimineaţă buimacă şi îţi dai seama că la ora aia trebuia să fii la birou? Şi pentru că tot am întârziat, am zis să vin pe jos ca să mă pot trezi, că altfel aş fi dormit la birou toată ziua. Şi, cum o zi de asta se cunoaşte de dimineaţă, au urmat:

– când ies din casă, dau peste o băbuţă pe care nu o cunosc se uită la rochia mea, nu exagerez, cu 2 cm deasupra genunchilor, şi îmi spune că păcătuiesc, că atrag diavolul asupra mea şi că ar trebui să-mi acopăr picioarele;

– mai încolo o femeie urla pur şi simplu la câinele său pe motiv că o ţine prea mult afară şi arunca săgeţi către toţi trecătorii dezaprobatori;

– o femeie mă opreşte cu cuvintele “Nu vă supăraţi …”. Mă opresc crezând că vrea să îi dau indicaţii să ajungă undeva. Ea, în schimb, îmi întinde un săculeţ deschis şi îmi spune: „Dacă vreţi … un bănuţ …”;

– un bărbat stătea în faţa unui copac şi vorbea cu el;

– un purandel zâmbitor se zmuceşte din mâinile lu ta-su şi vine lângă mine cu o faţă tristă, complet schimbată: „Tanti, îmi dai şi mie un ban să-mi iau o bucată de pâine?”;

– o maşină mai are un pic şi se urcă pe mine pe trecerea de pietoni, pentru că şoferul e grăbit, dom`le;

– şi să nu uităm de eternii muncitori care au diverse gânduri cu sânii mei şi nu se sfiesc să-mi spună asta cu voce tare.

Ajung la birou, într-un final. Nu este cafea, iar ceasul de mână s-a oprit pentru prima dată undeva la 8:20. Şi e de abia dimineaţă. Să mă întreb oare ce va urma?

Update 1: citesc pe net că a murit Bibi, băieţelul bolnav pentru care am strâns bani la petrecerea de anul trecut Belva.

Update 2: după o zi super obositoare, când am ajuns seara acasă, un tip m-a urmărit şi a intrat după mine în scara blocului. Evident, prin metodele mele inteligente învăţate de la tata, am scăpat cu uşurinţă de el.

Mda … such fun!

Sursa foto: anowia.deviantart.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

2 Comments

  1. Raluca Maier says:

    “Un bărbat stătea în faţa unui copac şi vorbea cu el” omg :)) chiar suna a “fun” 😀 sper ca azi a inceput mai bine ziua!

  2. Andreea says:

    Ne-ati putea impartasi si noua cateva dintre metodele de a scapa de diversi indivizi suspecti? Cred ca ar fi utile, nu se stie niciodata cand te poti afla intr-o astfel de situatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.