Filme pe care le-aș revedea oricând cu drag
June 9, 2011
Cum mergem mai departe
June 9, 2011

Azi o sun pe bunica

M-am înţeles întotdeauna foarte bine cu femeile din familia mea; dintre toate, însă, bunica din partea mamei mi-a fost şi încă îmi este,  cea mai apropiată. Am crescut cu ea, ne-am petrecut vacanţele împreună, la ţară, mi-a fost dintotdeauna cea mai bună prietenă şi cea mai loială confidentă, a ştiut să mă povăţuiască sau să mă mustre atunci când am călcat în străchini, să-mi fie alături şi să-mi ia apărarea cînd eu încă nu ştiam s-o fac.

Am învăţat de la ea să fiu corectă şi cuviincioasă, dar să nu uit să mă bucur de lucrurile şi de oamenii din jurul meu, să ţin întotdeauna capul sus şi să nu mă las doborâtă de greutăţi, să râd, să plâng, să fac şotii şi să greşesc (că doar aşa se-nvaţă). Iar pentru asta îi sunt înzecit recunoscătoare.

E o bunică şi un om de nota 20, o femeie puternică şi de viaţă, pe care o admir enorm.

Iar azi o sun să stăm la cioace, ca fetele. Ea întotdeauna are lucruri noi să-mi povestească şi să mă înveţe. Mă umplu de energie şi bună dispoziţie discuţiile cu ea şi îi mulţumesc din suflet că e aşa cum este: un om frumos.

Care sunt persoanele cele mai apropiate de sufletul vostru?

Sursa foto: flickr.com

Share

2 Comments

  1. Irina says:

    La mine bunica de pe tată pot să zic că îmi este mai aproape, pentru că ea m-a crescut când eram mică, dar sunt aproape şi de bunica de pe mama, le iubesc pe amândouă în mod egal. 🙂

  2. Oana says:

    Eu nu am cunoscut-o pe bunica din partea mamei, iar bunicul a murit și el când eram foarte mică și întotdeauna mi-am dorit să știu cum e să ai bunici foarte apropiați. Dar mama îmi vorbește des despre ei și așa ajung și eu să îi cunosc un pic. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.