Un meci … de fotbal
July 17, 2015
Ce înţeleg eu prin a fi credincios
August 4, 2015

O seară cu fetele este ca o săptămână de concediu

Zilele trecute am lăsat tot deoparte și mi-am permis o seară cu fetele. O seară tipic belvistică, în care ne întâlnim, râdem, bem un vin bun și consumăm multe calorii. O seară în care ne deconectăm de tot și, timp de câteva ore, suntem trup și suflet acolo, povestind, râzând și simțindu-ne bine.

De aproape cinci ani de când există Belva, întâlnirile cu Belvele au fost tot timpul momente pline de răsfăț și de zâmbete, momente care au unit și au conectat femei din medii diferite, care nu uită să fie femei și să facă ceva pentru sufletul lor. Mai ales că în ultima perioadă multe Belve au devenit mămici, fapt care îngreunează și mai tare lucrurile.

Timp de cinci ani, pe lângă articolele pe care le scriem pe Belva, avem momentele noastre de răsfăț, care se intensifică atunci când ieșim împreună în așa-zisele Belvameet-uri. Pentru că sunt momentele noastre, când uităm de scutece, de facturi, de grafice, de interviuri, de campanii, de taskuri și de îndatoriri. Sunt momentele noastre în care ne putem plânge și putem fi înțelese. Sunt momentele noastre în care ne încărcăm cu toată energia pozitivă din lume și ne întipărim pe buze cel mai larg zâmbet de până atunci.

Iar când plecăm de la întâlnire e ca și cum am fi fost plecate o săptămână în concediu, atât de tare reușim să ne relaxăm! Dacă îți sclipesc și ție ochii la această experiență și ai vrea să vii și tu în comunitatea noastră, dă-ne un semn!

Foto: alanahope.wordpress.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

2 Comments

  1. Ana-Maria Gaspar says:

    Superb! Niste poze de la belvameet-uri? Nu de alta, dar sa ne fie pofta zdravana, zic!!!!!!!!

  2. Uite, n-am facut pana acum, ca eram ocupate cu povestitul, mancatul si rasul. Dar de data viitoare ne tragem in poza si punem pe Facebook 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.