Prânz de vară: cartofi noi la cuptor cu salată
July 1, 2011
Poșete, poșete, poșete!
July 1, 2011

O casa micuta cu tigla rosie

Întotdeauna am avut impresia că o casă este mult mai cochetă și mai din povești dacă are tigla roșie. În mintea mea, o casă cu tigla roșie este asemenea căsuței de turtă dulce din Hansel și Gretel, numai că nu e comestibilă. Cel puțin, nu pentru oameni.

O mare parte din viața mea de până acum, respectiv până la vârsta de 20 de ani (cred), am stat la bloc. Niciodată nu a contat ce culoarea avea acoperișul, atât timp cât puteai să faci plajă pe el.

Însă de ceva timp ne-am mutat cu toții la casă. La casa mea din povești, cea cu tigla roșie și cu pereți galbeni și cu flori la balcon și cu un balansoar în curte și cu cireșe în luna iunie (cea din poza de mai sus).

De la o vreme încoace, viața mea a luat turnura despre care unii ar putea spune că a venit cam târziu. Am părăsit casa mea din povești, cea cu tigla roșie și pereți galbeni, pentru a mă muta în alta; una cu pereți de culoarea betonului nevăruit, dar cu cireși mulți în luna iunie, cu iarbă verde-verde, cu șezlong și cu soare prin păr. Și, pentru ca trecerea să-mi fie ușoară, cu tigla roșie.

Până la urmă, și visele astea ale noastre pot deveni realitate :).

Share

6 Comments

 1. catalina says:

  ci cute! :*

 2. Teo Grigorie says:

  Superba casa! Si curtea! Can I move in? 😀

 3. Ines Prodan says:

  Sigur că da, acum că am eliberat și camera :)).

 4. Teo Grigorie says:

  Ce dragut! Si am si camera mea? :))) Sau in general am toata casa pentru mine? :))

 5. Ines Prodan says:

  În principiu, va trebui să negociezi cu părinții mei :P.

 6. Andreea Popescu says:

  E superba casa ta.