Astăzi mă bronzez
July 8, 2011
Mi-e dor..
July 8, 2011

Nuntă eco

De câțiva ani, lumea a început să valoreze tot ceea ce este eco: se încearcă o educație în privința protecției mediului, se fac din ce în ce mai multe acțiuni de ecologizare, se cumpără produse bio.

Săptămâna aceasta am aflat că s-a inaugurat primul site dedicat nunților eco, www.nuntaeco.ro. De aici poți afla cum sa îți organizezi nunta astfel încât să ții cont de mediul înconjurător: poți citi despre conceptul de green wedding sau, dacă ai în plan să te căsătorești, poți afla idei practice pe care le poți folosi. Inițiatorii proiectului spun că o nuntă eco nu este în mod necesar mai scumpă, ci că poate fi organizată cu același buget sau chiar unul mai redus.

O nuntă eco nu înseamnă să nu folosești nimic din ce nu se încadrează în categoria aceasta, ci să ții cont de consecințele deciziilor tale asupra mediului înconjurător.

Voi ce părere aveți despre conceptul de nuntă eco?

 

Sursa foto: thedailygreen.com

Share

1 Comment

  1. catalina says:

    mi se pare foarte frumos că se merge tot mai mult pe grija față de natură. e bine să încercăm să protejăm casa noastră, și așa deteriorată! dar, dacă e vorba de nuntă, eu cred că în general e ceva caracterizat de exces și fast. deși mi-ar plăcea o nuntă simplă pe un vârf de munte sau pe malul mării, în același timp îmi doresc artificii 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.