Oare voi mai găsi vreodată pe cineva ca tine?
October 17, 2011
Lauda de sine…nu miroase-a bine!
October 17, 2011

Nu te-aș suporta dacă ai fi ca mine

Pentru că articolul meu despre viața alături de un geek a stârnit indignări și revolte sufletești în unii dintre cititorii noștri și pentru că, aparent, dacă nu ofer o grămadă de detalii din viața mea de zi cu zi, nu reușesc să mă fac înțeleasă în totalitate, m-am gândit să revin cu o erată.

Eu îmi sunt mie însămi suficientă. Eu sunt o persoană schimbătoare, imprevizibilă, energică, spontană. Uneori mă iau prin surprindere pe mine însămi și mă enervez (eu pe mine) de nu mai pot. Mă enervez pentru că nu sunt mai organizată și trebuie să fac același drum de cel puțin trei ori pentru că am uitat să fac ceva, mă enervez pentru că nu pot să le spun NU promoterilor și altor persoane care îmi vând ceva, mă enervez că, din motivul ăsta, mă pricopsesc cu tot felul de produse pe care nu mi le doresc. Mă mai enervez pentru că am nevoie de confirmări din partea celorlalți, că rareori reușesc să mă laud singură și că îmi pun tot felul de întrebări despre mine.

Am tot felul de nesiguranțe, sunt dezorganizată deseori și, când vreau să mă organizez, devin obsedată.

Nu aș suporta să am lângă mine pe cineva ca mine, în afară de mine, evident. Nu mă ghidez neapărat după zicala cu opusurile care se atrag, însă nu l-aș suporta, dacă ar fi ca mine. Îmi place tehnologia din viața mea, chiar dacă nu o înțeleg în totalitate. Îmi place să aud glume despre “nu știu, va trebui să-l interoghez pe X. Printr-un query” (mă scuzați, nu cred că am nimerit mot-a-mot gluma). Mi se pare fascinantă diferența dintre noi și este întotdeauna o provocare să mă chinui să o înțeleg.

De cele mai multe ori, este amuzant. Am o viață frumoasă și amuzantă. Mult mai amuzantă decât dacă m-aș avea alături pe mine însămi.

Acum sper că este mai clar :).

Share

7 Comments

 1. clamaria says:

  Mai mult nu dar nu conteaza:))
  Daca tu te simti eliberata, e totul ok:))

 2. Lori Ciofu says:

  Clar ca lumina zilei. Dar cred ca mai ales pentru cei in situatii similare 🙂

 3. Carmen Gherca says:

  Si eu sunt de parere ca intr-un cuplu nu poate fi vorba de intelegere daca cele doua parti ar fi la fel. S-ar ciocni mereu si niciuna dintre ele nu ar ceda. In schimb, doua personalitati diferite se pot completa usor una pe cealalta.

 4. Teo Grigorie says:

  Ai dreptate, si mie mi-ar fi tare greu sa tolerez pe cineva ca mine. Iti dai seama sa vorbeasca la fel de mult? Sau sa stea la fel de mult pe net? :)))

 5. Cătălina Chiuaru says:

  mda, probabil ar fi o Valea Plângerii :)) dar cu siguranță am fi un cuplu mai drăgălaș :p
  da, ai dreptate, e mult mai bine așa și pentru mine!

 6. Diana Paius says:

  Oh well, mie imi place de mine si nu vreau sa am concurenta 🙂 Asa ca si pentru mine functioneaza numai bine algoritmul de mai sus

 7. Georgiana Vieru says:

  Ufff, dar si doua extreme e tare greu sa se inteleaga. Spre exemplu, eu sunt fooooarte dezorganizata, iar partenerul meu de viata e ordinea intruchipata. Si simt cum se abtine din greu sa nu-mi reproseze de fiecare data cand stabilesc un lucru si fac cu totul altceva! A ajuns bietul de el sa imi ofere recompense de fiecare data cand imi mai platesc o factura:)) Nu aveti idee cate prajituri mananc pe seama asta:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.