Astăzi sunt sarcastică!
August 24, 2011
Mi-e poftă de-o…carte
August 25, 2011

Nu-mi place să mă uit la televizor

În ultimii 3-4 ani nu știu dacă m-am uitat de 10 ori la televizor. De ce? Pentru că peste tot vezi aceleași știri ce se repetă obsesiv, aceleași discuții politice interminabile ce nu duc la nimic bun pentru țara asta și la emisiuni în care femeile sunt proaste și…dezbrăcate.

Nu mă mai uit la televizor pentru că nu vreau să văd cum țara aceasta odată frumoasă și decentă devine murdară, plină de nesimțiți și de femei care se dezbracă pentru a deveni „vedete”. Paradoxul este că înainte chiar eram pasionată de televiziune și urmăream cu interes multe emisiuni cu invitați care chiar aveau ceva de spus, și asta cu hainele pe ei. Treptat însă, totul s-a transformat într-o mare tâmpenie, în emisiuni gen „Noră pentru mama” sau „Iubire interzisă” în care niște papițoi joacă roluri fictive iar telespectatorii se distrează copios.

Eu rămân însă cu un gust amărui după ce privesc 5 minute la televizor deoarece mă gândesc că televiziunea din România e de mult moartă și emisiunile ce tot apar o îngroapă din ce în ce mai adânc. De aceea evit să poposesc pe programele românești și mă opresc doar la documentarele de pe Discovery sau Animal Planet.

Vouă vă face plăcere să vă uitaţi la televizor?

Share

3 Comments

  1. NightOn says:

    Televizor? Ce-i ăla? Glumesc, evident. Destul de rar mă uit la tv, mă obosește, îmi crează o stare de nervi și agitație… Deci nu.

  2. Theo says:

    Marturisesc ca ma uit la TV. La 2 and a half men si Apropo TV 🙂

  3. Cris says:

    Nici eu nu mă uit la tv mai deloc.Doar când ştiu că este un film bun pe hbo sau cinemax.În rest,sunt paralelă cu toate emisiunile şi tot ce se difuzează la tv.Îl mai văd pe taicămiu că se uită la ştiri şi atunci ies automat din cameră pentru că pe mine una mă deprima să aud de atâtea accidente,omoruri,violuri,probleme legate de ţară ş.a.m.d.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.