Prietenul … din senin
September 27, 2012
M-a făcut mama carnivoră
September 27, 2012

Nu-mi plac mȃţȃitele!

Numai cȃnd văd sau aud cuvȃntul acesta (mȃţȃită) deja simt cum ȋncep să mă enervez. A se nota: mȃţȃitele sunt acele fete alintate, prea vesele şi zȃmbitoare şi care deţin un vocabular pisicios (nici nu ştiu dacă există cuvȃntul acesta, serios). De fapt nici mȃţȃită nu ştiu dacă este, dar ştiţi voi ce ȋnseamnă.

Mai exact, cele care se alintă una pe cealaltă cu apelative de genul „pisi”, „mȃţo”, „fatăăăăăă”, „scumpa”, „frumoasa”, etc, etc. Puteţi să mai completaţi şi voi dacă mai ştiţi.

Mă consider o femeie dintr-o bucată, de cele mai multe ori prea realistă, cu picioarele pe pămȃnt. Nu-mi place să mă alint, să mă pisicesc, să fac ochii de Puss in Boots sau mai ştiu eu ce chestie siropoasă.

Şi urăsc din tot sufletul fetele care folosesc astfel de tehnici pentru a se alinta. Am ceva de spus, spun sus şi tare. Vreau să obţin ceva: cer. Nu fac ochii umezi de mȃţă sperȃnd să impresionez pe cineva. Cȃnd scriu aceste rȃnduri mă gȃndesc cȃt de mult urăsc eu pisicile. Mieunatul lor şi modul ȋn care se ating de picioarele tale cerşind ceva…

Ca să nu ȋmi mai prelungesc suferinţa ȋn a mă gȃndi acum la pisiceli ȋnchei articolul. Înainte să nu uit: nu vă mai alintaţi aşa pe lȃngă mine că mă enervaţi la culme. Găsiţi-vă grupul vostru de pisici şi daţi un spectacol de zile mari. Toarceţi, alintaţi-vă şi faceţi ce vreţi!

Am doar eu o problemă la acest capitol sau nici voi nu suportaţi asemenea comportamente?

Sursă foto: tumblr.com

Share

4 Comments

 1. Raluca Maier says:

  Ce articol frumos, iubita! Bravo! :))

  P.S.: “iubita” e apelativul care ma calca pe mine cel mai urat pe nervi!

 2. Vaaai! La fix m-ai nimerit şi pe mine cu articolul asta. De multe ori am observat apelative ca “scumpa”, “iubita”, “drăguţo” pe diverse bloguri şi stau şi mă gândesc… nici măcar nu ajungi să cunoşti acea persoană, nu ai văzut-o în viaţa ta, nici măcar nu ştii ce voce are şi totuşi unii ajung să se adreseze cu astfel de cuvinte. Nu înţeleg cum se poate 😀

 3. Smaranda Biliuţi says:

  Subscriu!
  Ziceam eu ceva de don’soare mataite in articolul cu unghiile false 😉

 4. Zana says:

  Ma bucur sa aud ca nu sunt singura care nu suporta fetele acestea. Va pup pisicutelor :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.