ACEI oameni (varianta cu plus)
March 6, 2012
Astăzi mă răsfăț cu un cocktail.. pe aripile vântului!
March 7, 2012

Nu mă usuc fără tine

Există o categorie de oameni care au impresia că viața mea și munca mea încep și se termină la ei. Aceștia își permit să mă ignore, să mă trateze cu superioritate, să își creeze tot felul de impresii false despre mine și să se comporte ca atare, să mă lase să aștept mult și bine, să-mi închidă ușa în nas și să întârzie la întâlniri.

Conștienți fiind că unele aspecte ale existenței mele depind și de ei, își încearcă norocul și duc la extrem această dependență. Știind că ei are putea să-mi simplifice mie viața, au impresia că eu, de fapt, nu sunt în stare să duc greutățile de care ei ar putea să mă scape. Și întind coarda.

Eu, totuși, țin să precizez că nu mă usuc fără ei; că sunt capabilă să o iau pe ruta cea lungă și să nu apelez la punți care să-mi micșoreze drumul meu către obiectivul final; că sunt în stare să găsesc soluții la probleme complicate, chiar dacă acest lucru nu presupune să-mi eficientizez timpul. Uneori, timpul este mult mai puțin prețios decât nervii consumați cu persoane care mă fac la psihic.

În ultima perioadă am descoperit despre mine lucruri de care nu eram sigură. Lucruri bune. Și mi s-a întărit ideea că… well, că nu mă usuc fără tine! 🙂

Sursa foto: sayingimages.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.