Mă schimb!
March 8, 2012
Răsfăţul zilei: Azi beau un cocktail Gentlemen Prefer Blondes!
March 8, 2012

Nu mă supăr dacă nu-ți amintești ziua mea de naștere

Acest articol nu are nici o legătură cu faptul că, pe 22 martie, va fi ziua mea. ABSOLUT nici o legătură!

În fiecare zi le mulțumesc geniilor care au creat reminder-urile, alertele și, în general, alarmele de acest tip. Aceste tehnologii inteligente îi salvează pe prietenii mei de tot felul de supărări la adresa mea pentru că am uitat date importante pentru ei.

Dacă mi s-ar cere să enumăr două defecte de-ale mele, nu aș spune, în nici un caz, că “am prea multă încredere în oameni” sau că “pun prea mult suflet în activitățile mele”, ci că am o memorie a fețelor extraordinar de proastă și că nu țin minte date.

Cred că, din acest motiv, nici nu îi pot înțelege pe cei care se supără profund dacă nu îți amintești când este ziua lor de naștere, ziua de naștere a copilului lor și, eventual, ziua de nașterii a soacrei lor. Sau pe cei care care îți spun doar o singură dată în viață când este ziua lor și se așteaptă să ții minte și peste un an și peste doi și peste zece. Și se supără dacă tu nu îți amintești.

Sau pe cei care în mod intenționat nu îți spun asta, să te testeze pe tine, să vadă dacă îți pasă suficient de mult de ei, încât să faci tu singur research-ul necesar. Și, dacă nu îl faci, se supără.

Eu nu mă supăr. Eu înțeleg că suntem oameni ocupați, că avem un milion de lucruri de făcut într-o zi, că uneori nu mai știm nici care este propria vârstă. Prin urmare, pentru a fi sigură că n-o să ratați ziua mea de naștere, o să vă mai aduc aminte subtil și periodic despre acest eveniment important.

Sursa foto: market.android.com

Share

4 Comments

 1. :)) Așteptăm și lista cu ce să nu-ți luăm de ziua ta 😀

 2. Andreea Marc says:

  1.Nu cred primul paragraf :))

  2.Eu sunt printre puţinii oameni care sunt un reminder ambulant şi care îşi amintesc toate datele de naştere ale cunoscuţilor.

  3.Mă supăr doar dacă uită cineva important din familie – Etienne sau părinţii mei. În rest, n-am treabă.

 3. Subtil, Ines, subtil!
  Subscriu la ce a spus Madalina, vrem lista cu ce sa nu-ti luam de ziua ta!

 4. Caty says:

  Ha! e si ziua mea, tot atunci 🙂
  Fain articolul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.