Câți cm are… feminitatea?
September 5, 2016
Cărțile nu au fost dragoste la prima vedere!
September 7, 2016

Nostalgie în zi aniversară

10.10.2014 noaptea, adică 11.10.2014

Un mail trimis pe adresa Belva după ce a n-a oara, Raluca m-a îndemnat să le scriu.
Zis și făcut!

Bună seara,

Numele meu este Butnaru Irina, sunt din Iași și vă propun spre lecturare câteva din gândurile mele. Urmăresc de ceva vreme blogul Belva și de multe ori m-am regăsit în ceea ce am citit. Prin urmare sper să se regăsească la rândul lor și alte cititoare în scrierile mele.

Descrierea mea o veți găsi în unul din cele 4 atașamente trimise.

În speranța unei colaborări ulterioare vă doresc lectură plăcută și multe idei creative!

Cu mult drag, Irina

14.10.2014
Marți primesc răspuns de la editorul șef Andreea Marc Ignat, căreia i-am și răspuns imediat ce am văzut mail-ul. Nici nu credeam că mă vor contacta.
Bună Irina,

Îți mulțumim pentru articole. Vrem să îți spunem că ne-a plăcut mult de tine și că am vrea să ni te alături. Poți să îmi dai, te rog, un link către profilul tău de Facebook ca să te pot adăuga în grupul nostru de discuții?

Mersi! Zi cu zâmbete!

Andreea Marc Ignat
Chief Editor – Belva.ro

Buna ziua,

Multumesc pentru aprecieri! Sigur că da, profilul meu de facebook este acesta: https://www.facebook.com/ibutnaru.

Nu am idee ce urmează acum, dar sper că mă veți îndruma!

Seară frumoasă!

Irina B.

15.10.2014
Azi am fost adaugata de Andreea in grupul belvelor!

Am adăugat-o pe Irina Butnaru. Bun venit! Ai la Files info despre cum lucrăm. Îți fac azi cont pe site ca să îți urci tu direct articolele. Până atunci, poți să le cunoști mai bine pe fete.
Dând scroll în grup văd și chestia asta:
Legat de articolele trimise de Irina Butnaru. Mie îmi place stilul ei. Mă gândeam să o invit deja pe grup și noah… să o facem Belvă Ce spuneți?

• 3 people like this.

Nancy Michaela Samargiu eu-s pentru
20 hrs • Like • 1

Cristina Onel-Marcu Si mie imi place
20 hrs • Like • 1

Carmen Paun Eu nu am apucat sa citesc (time management sometimes sucks), dar daca ziceti voi ca e ok, sa o investim Belva, zic
19 hrs • Like • 1

Andreea a postat și ceea ce am trimis pe mail pentru a cere părerea fetelor.
Maria Biliuti Nu rau deloc 🙂
October 13, 2014 at 11:02am • Like

So, I guess I’m in! Zâmbesc!

 

Cam așa arată fila din jurnal în care am salvat, acum aproape 2 ani, momentele în care am fost acceptată și “investită” (vorba belvei Carmen) ca fiind și eu o Belva.

 
Azi, la zi aniversară, când Belva împlinește 6 ani, îmi amintesc despre începutul colaborării cu femeile minunate ce scriu pe acest blog. Colaborarea s-a transformat rapid într-o prietenie frumoasă odată ce le-am cunoscut personal pe Belvele din Iași șui virtual pe Belvele din București și Galați.

 
Înainte de primul Belva meet la care am participat Smaranda mă avertiza, să nu mă sperii, că întâlnirea noastră se va lăsa cu hlinzeli și vin. Replica mea? “Bring it on. I can handle it.”

 
Previziunile Smarandei s-au adeverit, ba mai mult, totul a evoluat într-o relație ce m-a ajutat să cresc, să mă dezvolt, să primesc și să ofer atât zâmbete și râsete energizante, cât și îmbrățișări și sprijin emoțional atunci când mai apărea câte o lacrimă în ochii oricăreia din noi.

 
Belva a fost, în urmă cu aproape doi ani, un cadou de ziua mea de care mă bucur în fiecare zi.

 
Articolele fiecăreia din fete, contactul cu ele, întâlnirile noastre de încărcare cu energie pozitivă, bucuria de a trăi împreună cele mai intense seri terapeutice, de toate astea am parte alături de fabuloasele Belve și am ajuns să le iubesc pentru pasiunea și spiritul liber pe care îl au.

 
Vă mulțumesc pentru că m-ați primit cu brațele deschise, că m-ați îmbrățișat cu sufletele pline de căldură, că încă îmi suportați nebuniile de adult cu suflet de copil și contribuiți la bucuria vieții pe care o trăiesc zi de zi!

 
La mulți ani, Belva! La mulți ani, Belvelor! La mulți ani, cititorilor! La mulți și fabuloși ani împreună!

 

Sursa foto: pinterest.com

Share
Irina Butnaru
Irina Butnaru
O zgubilitică ce își pavează drumul prin viață cu intenții bune și zâmbete. Cam asta sunt eu. Împăciuitoare de cele mai multe ori și revoltată de nedreptăți atunci când le constat. Simt că tinerețea e o stare de spirit și nu are legătură cu vârsta, iar atunci când contextul permite, condimentez totul cu năstrușnicii și naivitate de copil. Sunt convinsă că totul se întâmplă cu un motiv și la momentul potrivit. Mereu în căutarea echilibrului și a soarelui de dincolo de nori, mă încăpățânez să văd partea pozitivă a oamenilor sau a situațiilor ce par a fi doar negative.

2 Comments

  1. Raluca says:

    Owwww… deja 2 ani? La cat mai multe articole, seri de rasete & voie buna si experiente dezvaluitoare de noutati!

  2. Multumesc mult de tot! In mare parte tie iti datorez intrarea in familia Belva! Iti multumesc pentru ca m-ai batut la cap! :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.