Weekendul acesta e ZOOM OUT!
March 16, 2012
I don’t know how she does it
March 19, 2012

Non-wishlist (partea a cincea)

Pentru că știu că ochi din întreaga lume au stat zilele astea pe Belva, așteptând cu sufletul la gură această postare, m-am gândit să fiu de treabă și să nu-i mai las să aștepte. Pentru că știu că zăpada s-a oprit din topit, iarba s-a oprit din crescut, copiii s-au oprit din supt suzeta și, în general, Pământul s-a oprit din învârtirea lui, m-am gândit să fac un bine întregii umanități și să scriu despre asta.


Așa cum (evident!) știți deja, în fiecare an, înainte de ziua mea, cu scopul de a vă proteja de săgețile cu care aș putea să arunc în voi, vă fac un mare bine și adun sub formă de listă lucrurile sau situațiile ce nu aș vrea să mi se întâmple de ziua mea. Cu scopul de a rămâne prieteni și după ziua de 22 martie.


Pentru a face o recapitulare: 2008, 2009, 2010, 2011.


Și acum 2012. De ziua mea nu-mi doresc:


1. Un buchet cu garoafe.


2. O carte despre cum să mă accept așa cum sunt. Mi-am cumpărat-o deja și, după o lectură atentă, tot nu mă accept așa cum sunt.


3. Urarea “să rămâi mereu la fel”. Îmi place să cred că o să reușesc vreodată să dau jos cele cinci kile care stau degeaba pe mine, că o să reușesc să lucrez mult mai bine în excel, că o să reușesc să nu mă mai stresez/panichez/crizez/visez noaptea că rezolv taskuri.


4. O cerere în căsătorie în public. Profit de această ocazie pentru a menționa că, dacă vreodată voi fi cerută în căsătorie în public, cu mulți oameni care să caște gura la mine, cu melodii și flashmob-uri și pitici dansatori, voi spune “NU”.


5. O petrecere surpriză la care eu să vin cu o mască de păr cu petrol peste care să mi se arunce confeti, în timp ce mi se fac poze. Știu că vouă vi se pare amuzant, dar nu este!


6. Un telefon la miezul nopții în care să fiu anunțată că au luat foc plasmele de la Infomatic, după care să mi se întâmple ceea ce am menționat deja la punctul 5.


7. O cutie mare-mare cu o fundă mare-mare care să mă entuziasmeze tare-tare pentru că o să am impresia că voi găsi acolo un tort dulce-dulce și din care să iasă un omuleț urât-urât care să se apuce de făcut striptease-striptease.


8. Urări care conțin cuvintele: “fie ca”, “buchetul vieții”, “alături de cei dragi”, “să curgă băutura”, “foc la Infomatic”, “cărarea vieții”, “drumul vieții”.


9. 28 de stripperi.


10. Un voucher pentru un tatuaj gratuit, tatuaj care să conțină un trandafir, alături de numele “Nelu”. Așa, ca să fiu rebelă în preajma bătrâneții.


11. Un tablou uriaș cu locatarii mei preferați, urandu-mi “la mulți ani”.


12. Un dicționar explicativ al următoarelor cuvinte: bleed, ștanță, fălțuire, offset, volumetric, moving head, backlight. Știu deja ce înseamnă, mulțumesc!


Și, pentru prima oară de atâția ani, o să vă spun și ce vreau: asta și “Sing Soft Kitty to me!” :).


Sursa foto: style.mtv.com


Share

8 Comments

 1. Sănătoasă nu ești, dragă Ines :*

 2. Ines Prodan says:

  Mulțumesc, dragă Mădă! 😀

 3. Paula says:

  @Ines: Ideea ta mi se pare geniala.
  Sa speram ca lista e citita de cine trebuie si nu o sa ai parte exact de surprizele pe care incerci sa le eviti.

 4. Oana says:

  Ha, ha..Ines, lista ta e din ce în ce mai tare :))

 5. Eh, noi să fim sănătoși și părul să ne stea bine… La mulți ani! 🙂

 6. Oana says:

  Si cum un numar mare de mesaje pe blog si pe facebook nu e pe lista, La multi ani!

 7. […] pare rău că voi ȋncălca regula numărul 3 din non-wishlistul tău (partea a cincea): Urarea “să rămȃi la fel”, ȋnsă o să mă ierţi tu ȋn mod […]

 8. […] ei ȋi pregătiseră deja următoarea surpriză, care includea o mare parte din lista de “așa NU” pe care o stabilise Ines de ziua […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.