Azi ascult Abba
April 5, 2011
Grey’s Anatomy
April 5, 2011

Niciodată florile nu sunt prea multe

În fotografia de mai sus sunt florile din biroul meu. Au fost și mai multe decât sunt acum, însă mie mi se pare că, oricât de multe flori aș avea, niciodată nu sunt suficiente.

Îmi cumpăr săptămânal flori, mai ales pentru a-mi colora biroul. Adevărul este că, dacă tot stau aproape toată ziua la birou, cel mai înțelept lucru este să-l personalizez și să-l tranform într-un loc în care îmi este drag să intru. Și, până acum, am reușit. În plus, îmi place foarte mult să descrețesc frunți și constat cu drag că asta se întâmplă când cineva vine la mine.

Încep să cred, totuși, că am o problemă cu florile și cu culorile: cu cât sunt mai multe și mai variate, cu atât mă simt și eu mai bine și mai în stare de a face lucruri.

Prin urmare, dacă vreodată o să vreți să mă vedeți veselă, un singur lucru trebuie să știți: orice în afară de garoafe!

Share

2 Comments

  1. Clara Popescu says:

    si mie imi place sa primesc flori si sa fiu inconjurata de flori..dar am alergie la ele :)) la polen adica. am primit un ghiveci cu flori saptamanile trecute si nu am reusit sa ma impac cu el mai mult de 2 zile, din pacate :))

  2. […] Deşi nu este neapărat o chestiune de organizare, faptul că am multe flori pe birou îmi aduce optimismul de care am nevoie şi mă face, atât pe mine, cât şi pe ceilalţi, să intru în birou cu drag. Dar despre asta am mai vorbit. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.