Tillykke, Cătă!
March 30, 2012
Unora chiar nu le place munca!
April 2, 2012

Ne votaţi şi în finala RoBlogFest?

Noi suntem o mână de femei active şi extrem de ocupate. Suntem 20 mai exact, iar ceea ce ne uneşte şi ne ţine aproape este acest site – Belva.ro – pe care l-am fondat cu mare drag şi optimism în septembrie 2011. L-am făcut ca o revistă online pentru femei scrisă sub forma unui blog colectiv. Şi uite aşa am scris noi de atunci aproape 2.500 de articole, am avut peste 1.000 de vizitatori unici pe zi şi  am încheiat foarte multe parteneriate frumoase. Am cunoscut oameni minunaţi, atât prin parteneri, cât şi prin cititoare. Ne mândrim chiar că avem şi foarte mulţi bărbaţi care ne citesc, de aceea i-am şi intitulat oficial Belvi.

De fiecare dată când primim un compliment ne tresaltă inima de bucurie şi suntem extrem de mândre de munca noastră, mai ales că facem totul din pasiune, pentru sufleţelul nostru. La fel s-a întâmplat când ne-am înscris şi la RoBlogFest anul acesta. Am văzut că ne-aţi votat şi aţi avut încredere că Belva poate câştiga la categoria Cel mai bun blog colectiv. Am adunat atât de multe voturi, încât am ajuns în finală, motiv pentru care vă mulţumim enorm.

Mai avem un singur hop: finala! De aceea, dacă vă place Belva şi credeţi cu tărie că merite să câştige, votaţi-ne din nou, chiar dacă aţi făcut-o şi în prima etapă. În această fază, voturile se iau din nou de la zero, aşa că avem nevoie de mobilizarea voastră!

Vă mulţumiiiiiiim!

Sursa foto: travisrobertson.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

3 Comments

 1. Paula says:

  Mult succes 🙂

 2. Alma says:

  Nu cumva ați fondat site-ul “cu mare drag și optimism” în septembrie 2010?
  :D, asta ca să vezi că sunt atentă…și citesc…

 3. Andreea Marc says:

  De fapt totul face parte din strategia noastră de a te face să comentezi mai des :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.