Ipohondră sau doar îngrijorată?
August 16, 2011
Pregătirea dinainte de măritiş
August 16, 2011

My guilty pleasure: mă uit la America’s Next Top Model


În cazul în care vă întrebați ce este această manifestare a inteligenței în formele ei cele mai pure, vă explic eu: America’s Next Top Model este un reality show-concurs în care o gloată de vreo 20 de fete sunt supuse la tot felul de probe de către Tyra Banks pentru ca, în final, numai una dintre ele să ajungă, evident, America’s Next Top Model.

Poate că vă întrebați cum de o minte sclipitoare ca a mea acceptă să fie torturată în așa hal sau poate că deja port niște etichete invizibile în frunte, dar eu o să susțin în continuare că îmi place acest reality show.

Și nu-mi place pentru că mă extaziez când văd fete anorexice, isterice, paranoice și disperate după un spread în Elle Magazine. Îmi place pentru că înveți tot felul de trucuri care să îți pună în evidență calitățile, te regăsești uneori, într-o modalitate ciudată, ce-i drept, în defectele și părțile bune ale concurentelor și, până la urmă, realizezi că, totuși, modelele astea au o viață destul de chinuită.

Cel mai mult mi-a plăcut episodul în care fetele au întruchipat cele șapte păcate capitale și, pentru a fi cât mai credibile, au pozat în sicrie în adâncimea pământului.

Acum că am făcut această mărturisire, este rândul vostru: voi ce plăcere vinovată aveți?

Sursa foto: outandaboutnewspaper.com

Share

8 Comments

 1. Irina says:

  Ca ma uit la fotbal 😀

 2. Cosmin says:

  Citesc Belva 😀

 3. Ines Prodan says:

  @Irina: Da, da, tu și fotbalul, știm!

  @Cosmin: Pot să te dau ca exemplu? Pot pot pot? 😀

 4. Irina says:

  Ok, ma gandeam ca ati uitat 😀 :)))

 5. Portisha says:

  De cand a venit bebe, placerile vinovate nu prea isi mai au locul in programul meu, dar in ultimele luni de sarcina, ma hraneam cu nesaț din stupizenia reality-show-ului Burlacul II, spre șocul si uimirea celor care mă cunosc :)))
  A ba da, mai am totusi un guilty pleasure (care cred ca este al multora, astfel explicandu-se succesul acestui monstru de socializare): frunzaresc cu nesimtire pozele cunoscutilor si necunoscutilor pe Facebook.

 6. […] celor nșpe mii se ore petrecute la birou, devin antisocială și mă închid în cameră cu America’s Next Top Model pe fundal, dar asta se întâmplă numai pentru că mi-am luat ”porția” de aglomerație și aer […]

 7. […] îmi plac pictorialele. De când am început să mă uit la America’s Next top Model (not AGAIN with that topic, Ines!), am început să fiu mai atentă la fotografii, la limbajul […]

 8. […] pe ascuns și să se plimbe prin fața oglinzii. Prin urmare, niciodată, nici măcar atunci când mă uitam obsesiv la America’s Next Top Model, nu mi-am imaginat că aș putea să fac […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.