Pantaloni? Yuck!
March 2, 2011
Leonard Nimoy, artistul desavarsit
March 2, 2011

Muzica sufletului meu


Îmi place la nebunie să ascult muzică. Pe lângă citit, muzica este al doilea lucru pe lista mea de răsfăţ care mă duce într-o lume unde sunt numai eu cu gândurile mele. Este incredibil cum o melodie poate să mă înveselescă, să mă facă să fiu tristă sau melancolică, cum îmi dă speranţe sau cum mă face să mă încarc cu energie.

Muzica este singurul lucru constant din viaţa mea, este cea care mi-a fost alături în cele mai fericite şi în cele mai triste momente ale vieţii mele. Este cea care mă cunoaşte cel mai bine şi ştie de ce am nevoie sau când am nevoie de ea. Şi nu m-a dezamăgit până acum niciodată.

EA a fost alături de mine la primul sărut, când am simţit primii fluturaşi de dragoste în stomac, la primul Te Iubesc. EA m-a susţinut şi a fost alături de mine când am fost dezamăgită, când am fost înşelată, când am simţit că mă prăbuşesc de tristeţe sau când am trecut printr-o despărţire dureroasă.

De aceea, atunci când sunt fie supărată, fie fericită îmi place să îmi pun căştile în urechi, să dau muzica la maxim şi mă plimb de nebună prin oraş. Îmi dă o stare de libertate, de linişte şi uit de toate problemele. Sunt doar EU cu gândurile mele. Este momentul MEU de evadare şi nimeni nu poate să mi-l ia.

Sufletul meu este unul cu sunetul muzicii, se întrepătrund perfect, devin o singură entitate. Aşa că mă las în voia acestui sentiment minunat care simt cum mă învăluie şi care îmi relaxează mintea şi trupul. Ştiu că muzica MEA fie îmi alungă tristeţea, fie mă face şi mai fericită decât sunt deja. Am încredere în ea.

Muzica mă face să trec mai uşor peste toate problemele. Mă face să iau lucrurile grele mai uşor şi mă învaţă că lucrurile simple sunt cele ce contează în viaţă.

Pe voi cum vă face muzica VOASTRĂ să vă simţiţi?

Share

1 Comment

  1. Irina says:

    La fel cum te face şi pe tine 😛 E incredibil cum o melodie te poate face să trăieşti sentimente de toate felurile 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.