Cu adevărat femeie!
April 21, 2011
Sărăţele – varianta simplă
April 21, 2011

Muzica, sarea şi piperul în viaţa mea

Muzica, o ascultăm pentru că ne place, pentru că ne face sa ne simtim bine, ne relaxează sau ne dă energie, ne face să simtim că trăim, că iubim sau că suferim.

Viaţa mea fără muzică ar fi tare grea, nu pot să imi imaginez cum ar fi o zi din viaţa mea fără melodiile preferate…fără artiştii mei preferaţi, fie că mă trezesc dimineaţa şi o ascult în timp ce îmi savurez cafeaua, fie că o aud la radio sau pe ipod, pe stradă, pe banda de alergat, cu rolele în parc sau când ies in oraş, în cluburi sau baruri.

Să nu mai vorbim despre coloane sonore ale filmelor, cum ar fi filmele fără muzică, cum ar fi reclamele fără muzică, cum ar fi totul fară? Groaznic după părerea mea.

E ceva frumos, e ceva extraordinar, dar ceea ce se ascunde în spatele acesteia  este foarte multă muncă. Mă gândeam de multe ori, cât de mult muncesc acele persoane, ca sa ne dea noua câteva minute de plăcere, printr-o melodie…şi tot printr-o melodie să ne facă să simtim atât de multe. Mi se pare extraordinar acest lucru.

Dar cel mai mult îmi place când simt toate acestea direct, când merg la concerte sau festivaluri. Am plans din cauza emoţiilor puternice, când am auzit melodia mea preferata cântată pe scenă, în faţa mea…asta înseamnă muzica pentru mine, sentimente şi trăiri interioare intense.

Acum am avut ocazia să văd şi ce se întâmplă în spatele acestor lucruri, datorită pritenilor mei din trupa Rock Papper Scissors.

Ce se ascunde în spatele unui concert care durează o oră sau două? În primul rând foarte multă muncă, stress, emoţii, agitaţie, dar cel mai şi cel mai mult contează pasiunea pe care o pun în toată munca lor. Părerea mea este că atunci când faci ceva cu pasiune,cu singuranţă iese bine. Îi admir foarte mult pe baieţii din trupă, deoarece chiar dacă sunt la început, ei cântă foarte bine, iar dacă îi compar cu trupe mai mari, singura diferentă ar fi experienţa adunată de-a lungul timpului.

Când am fost la primul lor concert, nu mi-a venit să cred că sunt o trupă la început de drum, dar după ce i-am cunoscut mai bine mi-am dat seama de ce nu se vedea acest lucru. Muncesc foarte mult, pun suflet în ceea ce fac şi işi doresc foarte mult ca totul să iasă bine… reţeta perfecta pentru suces, nu? Eu sunt foarte încântată de ei şi de munca lor.

Tocmai m-am întors de un concert de-al lor, un concert care a fost foarte frumos şi care mi-a dat o stare minunată. Am simţit nevoia să scriu acest articol, pentru a vă împărtăşii starea mea şi pentru că până acum nu am scris nimic despre acest capitol…MUZICA, care este unul foarte important pentru mine, este sarea şi piperul în viaţa mea.

Cât despre formaţia Rock Paper Scissors, dacă sunteţi prin Bucureşti , vă recomand să mergeţi la un concert de-al lor. Merită!  Baieţii se pricep si fac o treabă grozavă.

sursa foto

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.