Cei dragi de peste graniţe
December 19, 2011
Azi mă predau dulceţei de nuci!
December 20, 2011

Mulțumesc! Am avut cea mai frumoasă zi de naștere!

Sâmbătă a fost ziua mea de naștere. Rectific: sâmbătă a fost cea mai frumoasă zi de naștere a mea. Am început petrecerea încă de vineri, când am sărbătorit la birou, alături de colegii mei de la Icar Tours cu pizza, suc și, evident, zâmbete. Tradiția la noi este ca sărbătoritul să dea de ziua lui pizza și suc, iar colegii să îi ofere drept cadou un plic cu bani de care să își cumpere ce vrea inimioara lui. Ei bine, toți banii mei s-au dus pe bijuterii absolut minunate de la Laleli Accesories. Aah, și să nu uităm de celălalt cadou de la Icar – un articol emoționant și amuzant deopotrivă.

Următoarea surpriză a venit la ora 12:00 noaptea, când m-am trezit la pat cu un tort fabulos de la Cake Expert în formă de ghiveci cu lalele, florile mele preferate. Și ca să rămânem tot la capitolul dulce, am primit și un mult râvnit parfum Chanel no. 5.

Ziua a continuat cu multe urări pe telefon, sms și Facebook și cu multe surprize din partea Belvelor. Normal, mi-au scris și ele un articol colectiv cu urări, la care am bocit serios și care m-a făcut extrem de fericită că am așa o echipă. Dar, se pare că ăsta era doar începutul. Pe lângă articolul colectiv, fetele au publicat doar articole scrise de mine, au personalizat backgroundul de pe Belva cu fotografii cu mine și mi-au trimis mesaje din oră în oră cu La mulți ani!

Pe la prânz m-am dus un pic la cumpărături ca să mai achiziționez niște cadouri, de data aceasta haine, iar apoi m-am îndreptat nerăbdătoare spre salonul Senso Style, unde urma să am parte de o schimbare de look, marca Alina Fasolă. M-am răsfățat cu șuvițe roșii și blonde, cu o nouă culoare – cappuccino – și cu o nouă tunsoare.

Seara era rezervată pentru surpriza lui Etienne. Nu știam ce va fi exact, dar bănuiam. Și speram. Speram la o seară cu Belvele la Teo’s Caffee. Și chiar așa a fost. Etienne m-a legat la ochi și m-a dus la petrecerea mea, unde am răsuflat liniștită că am găsit acolo Belvele vesele ca de obicei, care m-au întâmpinat cu urale.

Am deschis cadourile, am deschis șampania, am băut shoturi, cocktailuri, suc de la Fructe Naive și, evident, delicioasa cafea de la Teo’s. La un moment dat mi s-a spus să stau jos, mi s-au pus șervețele în față, s-a stins lumina și a început filmulețul. Oameni dragi mie s-au filmat și mi-au urat ”La mulți ani”, fiecare în stil propriu și memorabil. Evident, șervețelele au fost folosite, deoarece am început să plâng și să mă emoționez la ideea că am atâția oameni minunați care țin la mine și care mă apreciază.

Cireașa de pe tort a fost apariția lui Horia Brenciu în filmuleț, lucru care m-a amoționat și mai tare și care m-a făcut să mă întreb dacă chiar îmi urează mie acele cuvinte. Mi-am dat seama că e pentru mine când am văzut-o în filmuleț și pe frumoasa Andreea Miclici, urându-mi și ea ”La mulți ani!”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5PyTkpWDUDY&feature=results_video[/youtube]

La sfârșit a venit și al doilea tort, de data aceasta în formă de inimă, dar tot cu lalele și tot delicios.

În concluzie, sunt înconjurată de oameni care mă iubesc și pe care îi iubesc. Și sunt al naibii de mândră de asta. Vă mulțumesc din inimă pentru că m-ați făcut să mă simt specială și pentru că mi-ați oferit cea mai frumoasă zi de naștere din viața mea!

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

9 Comments

 1. Tina says:

  te puuuppaammmm!!!!!!!!!!!

 2. chloe says:

  La multi ani!

 3. Elena says:

  Love is in the air!:P Mai este pana la 14 februarie, sa ne multumim totusi cu Craciunul:)

 4. Raluca Luca says:

  LA MULŢI ANI, Andreea! >:D<

 5. Ioana says:

  Foarte frumos. 🙂
  Am zâmbit și-am râs, chiar am și plâns și eu ca tine la vizionarea filmulețului.
  La mulți ani încă o dată! :*

 6. lorelaylilu says:

  pupiciiiii!Super….Te iubim…sa nu uiti…

 7. lorelaylilu says:

  salutari,Belvelor! Nu le-am uitat.Asta e situatia,nu reusim sa facem calc.Va pup!

 8. […] acesta de ziua mea am vrut să fac ceva cu totul deosebit, așa că am mers pe mâna sigură, dar creativă a Alinei […]

 9. Paula Alixandrov says:

  Love is in the air! daca tot e 14 februarie azi. Andreea, felicitari ca ai alaturi de tine atatea persoane minunate, dar asta cred pentru ca si tu esti o persoana minunata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.