Două biciclete și un instinct
May 3, 2013
Fără perdele ude, vă rog!
May 9, 2013

Movie 43 – comedia la care nu am râs deloc

Pentru că nu văzusem de ceva timp o comedie nouă şi aveam nevoie de o porţie sănătoasă de râs, astăzi mi-am dedicat 90 de minute unui film nou, ce se vrea ilar: Movie 43. Nu văzusem trailerul înainte şi nici nu citisem vreun review, doar o scurtă descriere a filmului, care cuprindea nume precum: Hugh Jackman, Kate Winslet, Emma Stone; de aceea eram foarte curioasă cum va fi producţia.

Părerea mea despre film, într-un cuvânt: stupid!
Poate pentru un puşti de 14 ani, cu hormonii la putere, filmul ar fi de nota 10, dar mie mi s-a părut atât de prost încât nici măcar n-am putut zâmbi la vreo scenă. Să nu mai vorbesc de râs… Am înţeles că se vrea a fi o parodie, dar acest gen de umor forţat şi exagerat nu e deloc pe gustul meu.

Ca să vă faceţi o idee, e vorba de un puşti care, împins de alţi doi băieţi, caută pe internet filmul 43, un film aparent interzis peste tot pe glob, şi dă peste tot soiul de alte filmuleţe, majoritatea cu aluzii sexuale, ce ajung uneori să fie extrem de scârboase. Anumite momente zici că sunt scrise de un adolescent în călduri care s-a uitat la prea multe filme horror.

Eu nu recomand filmul dar dacă sunteţi totuşi curioşi să-l vedeţi, faceţi-o pe riscul vostru. Eu am pierdut o oră jumătate din viaţă degeaba şi nici măcar nu m-am amuzat o secundă.

Ceea ce totuşi nu-mi vine să cred e că nişte actori aşa buni au jucat într-un astfel de film…

Sursa foto: cineplex.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.