Ja lubie Polska!
November 14, 2011
Cum mi-am dat seama că sunt îndrăgostită
November 14, 2011

Mi-e dor să mai alerg cu părul în vânt

Am o persoană în lista mea de messenger cu care vorbesc foarte rar, cam o singură dată pe an și care, atunci când vorbim, nu-mi spune cine știe ce filosofii, însă mă face să îmi amintesc de anii în care luam trenul și mergeam mult-mult, împreună cu oameni dragi pentru a întâlni alți oameni dragi și pentru a simți că sunt liberă.

Anii în care crăpam de cald pe lângă corturi și mă culcam la 6 dimineața cu „Cântec pentru tine” în gând și mă trezeam la 8 dimineața tot cu „Cântec pentru tine” în gând. Anii în care lucram pe degeaba și aveam satisfacții imense când un eveniment ne ieșea așa cum ne-am dorit.

Anii în care aveam impresia că viața mea s-a terminat din cauza unei relații la distanță eșuată. Anii în care tresăream de fiecare dată când auzeam un acord de chitară. Anii în care mă urcam ca o nebună în tren, de una singură, și mă duceam până în Cluj, Timișoara, Sibiu sau unde îmi mai trăsnea mie.

Anii în care ne adunam cu toții într-un sediu friguros și făceam bannere cu acuarele. Anii în care mă stresam din cauza unei candidaturi. Anul în care am făcut revoluție și am închis gurile tuturor și astfel am rămas în manualele de istorie ale ONG-ului :).

Anii în care nu purtam tocuri, mergeam pe jos, dădeam foarte rar pe la facultate, dar aveam note mari și aveam o senzație extraordinară de libertate!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1jC6PhmFY54[/youtube]

Sursa foto: Flickr.com

Share

7 Comments

 1. Lu says:

  …porti tocuri?

 2. Ines Prodan says:

  Știu că e greu de crezut, dar da. De fapt, în perioada asta nu mai port pentru că se pare că mi-am sucit un os din talpă de la atâtea tocuri purtate :).

 3. Diana H says:

  M-ai facut sa-mi fie si mie dor de acele “timpuri” ELSA. Si da, ai ramas in istoria ONG-ului :P. Thank you for that!

 4. Teo Grigorie says:

  Vrem si noi sa stim cum ai facut istorie 😀

 5. Ines Prodan says:

  O să vă povestesc la un Belvameet :D.

 6. Diana H says:

  A facut istorie doar pt ca exista :P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.