Cum îţi salvezi prietena?
March 15, 2012
Uneori nu mai fac faţă informaţiilor!
March 15, 2012

Mi-aș dori să dorm

De vreo câteva săptămâni am o acută nevoie de somn și, oricât de multe lucruri minunate aș face în week-end, oricât de profundă ar fi relația mea cu patul în timpul nopții, oricât de devreme m-aș prăbuși în pijamale, nevoia de somn este cea mai bună prietenă a mea în ultimul timp.

Deși dimineața mă trezesc înaintea alarmei, deși în week-end ochișorii mi se deschid mult mai devreme decât mi-aș dori, asta nu înseamnă că sunt fresh. Nu, aș putea spune chiar că sunt total opusul lui „fresh”, sunt non-fresh. Sunt ca un zombi umblător îndrăgostit de patul său.

Sunt ca un panda leneș care umblă după cafea. Sunt ca o pisică înfiptă într-o pernă mare și pufoasă. Sunt ca un melc care știe despre el însuși că este lent. Sunt ca un Audi care respectă limita de viteză în interiorul localității. Sunt ca un iepure Duracell fără Duracell.

Visez cu ochii deschiși că dorm. Și, atunci când dorm, visez că dorm. Și, când mă trezesc, mă gândesc că o să dorm. Și, când ajung să dorm, mă gândesc cât am de dormit. Și apoi mă gândesc cât va mai fi până când voi dormi iar. Și nici un cadou de pe Pământul ăsta nu ar putea concura cu câteva zile de somn.

Când mă trezesc din starea asta, vă anunț.

Sursa foto: cspinhealthy.blogspot.com

Share

3 Comments

 1. Lorry says:

  eu patesc asta de obicei in cursul saptamanii …dupa un weekend plin (cu de toate) si imi ia aprope toata saptamana sa ma refac….

 2. MihaelaC says:

  O stare asemanatoare am avut si eu si am rezolvat cu o dieta de detoxifiere de 14 zile; dupa, a revenit energia!

  Poti recurge la sucuri naturale de grapefruit, pe mine ma trezeste de fiecare data din starea de amorteala.

 3. Oana says:

  Subscriu 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.