A revenit Belva!
January 22, 2014
Biserica MEA spune NU căsătoriilor mixte
January 23, 2014

Me gusta Tequila!

Astă vară am tras o fugă până în Barcelona, în vacanţă la fosta mea colegă de bancă din gimnaziu. Soare, cald, flori, arhitectură, fain tare, ce mai!

Mă uit pe geam şi când văd că iar a început să ningă, aşa mi se face un dor de-acea săptămână în care am descoperit o mulţime de minunăţii vizuale şi culinare, care de care mai îmbietoare… Să nu mai spun cât mi-e dor de căldură şi de vară!

Dar să nu mă pierd în amintiri hors-saison. Una dintre preferinţele mele din acea vacanţă foarte faină este şi va rămâne Tequila. La început am fost destul de circumspectă şi nu prea ştiam ce să cred despre aşa minune, dar după ce-am petrecut ceva timp împreună, mi-am dat seama că putem fi prietene adevărate.

Nu semăna deloc cu ce mai văzusem înainte şi am şi fost avertizată să nu exagerez cu „afecţiunea”, aşa că ne-am dat târcoale una alteia mai discret, după ce ajungeam acasă din vizite şi plimbări. Cert este că după câteva zile am început să mă înţeleg de minune cu Tequila şi mai-mai că aş fi luat-o acasă cu mine, dacă mi-ar fi dat voie în cabina avionului.

Abia aşteptam să revină Belva, ca să vă pot prezenta acest minunat „răsfăţ”, cu o personalitate aparte şi care îţi cucereşte încet dar sigur tot sufletul!

Sursa foto: arhiva personala

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.