Ce pot să fac dacă îmi cade părul?
January 20, 2011
Intenția contează
January 20, 2011

Mazăre, măi Lazăre

Una dintre mâncărurile mele preferate este mazărea. Chiar dacă e foarte simplă de făcut și nu e ceva deosebit, Etienne a insistat să o împărtășesc cu voi pe motiv că ”e delicioasă și e bună pentru Belva tocmai pentru că e simplă”.

Așadar, tăiați peștișori 4 cepe și le căliți în ulei. Adăugați și 4 cârnați tăiați rondele mici, apoi doi morcovi, la fel, tăiați cubulețe. Când se călește totul, adaugați mazărea care este deja moale și lăsați-o la fiert în apă cât să o acopere. Puneți, evident, condimente (sare, piper, oregano, boia etc.), iar când e aproape gata puneți 2 linguri de bulion. ”The final touch” e reprezentată de 2-4 legături de mărar tocate mărunt.

Se poate servi perfect cu murături și, evident, cu zâmbetul pe buze.

Poftă bună cu răsfăț!

Sursa foto

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

2 Comments

  1. Georgiana says:

    Apropo de mazare, cea de la cantina e foarte buna, daca vi se face pofta (cu exceptia zilelor cand e foarte sarata) :).

  2. Andreea Popescu says:

    Eh.. eu fac mazare cu sos de ardei iute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *