Azi gădinăresc
September 5, 2015
5 ani de Belva
September 6, 2015

Mândră să fiu o Belvă

belvele

Nu am foarte mult timp de când am intrat în clubul Belvelor, dar mă bucur foarte mult că am făcut-o și că am cunoscut femeile simpatice, pline de idei creative și dornice de voie bună care scriu cu placere pentru voi și pentru ele.

Cel mai mult îmi place că am întâlnit naturalețe și normalitate și că și noi Belvele recunoaștem deschis că ne luptăm cu aceleași probleme sau situații pe care le întâlnește orice femeie: copii, silueta, bărbații din viața lor, timpul liber și uneori lipsa lui.

Îmi place că recunoaștem toate cu sinceritate că nu suntem super-femei, că nu ne trezim gata machiate dimineața, că nu suntem întotdeauna în forma noastră maximă și mai ales că nu ne e jenă să recunoștem toate astea, ba chiar să mai și scriem despre ele.

De ce voi continua să rămân o Belvă și chiar să invit pe oricare dintre voi să ni se alăture? 5 ani de Belva (La mulți ani!), 5 motive:

1. Scrisul este un remediu extraordinar împotriva stresului , iar Belva îmi oferă cadrul ideal în care să mă desfășor și în care să fiu eu însămi în timp ce-mi aștern nestigherită ideile și gândurile.

2. Ieșirile cu Belvele se lasă întotdeauna cu glume și voie bune. Stresul este lăsat deoparte, iar hazul de necaz este cel mai bun remediu. În anumite seri uităm că avem obligații de tot felul, că suntem iubite sau soții, iar unele dintre noi chiar și mame, pentru câteva ore devenim pur și simplu femei.

3. Sfaturi și sprijin belvestic. Belva este și o plasă de siguranță deoarece știu că voi avea parte de sprijinul Belvelor și de sfaturile lor în momentul în care voi avea nevoie.

4. Pasiuni comune. Este extraordinar să cunoști oameni care sunt pasionați de aceleași lucruri ca și tine, iar Belvele au anumite pasiuni comune, cum ar fi ciocolata, vinul sau cărțile.

5. Femei naturale și fericite să fie ele însele. Ce ușurare când poți alege să fii tu însăți și să fii apreciată pentru asta, iar Belva m-a făcut să îmbrățișez acest lucru.

Cu alte cuvinte, vă invit și pe voi să vă alăturați Belvei, fie citindu-ne, fie luând atitudine și scriind voi înșivă articole belvistice, de suflet. Încă o dată, happy birthday Belva!

Sursă foto: theperfectpalette.com

Share
Carmen Păun
Carmen Păun
Sunt o femeie abia ieșită din adolescență și care încă învață care e treaba cu viața de adult. Deși uneori pot părea agitată sau nerăbdătoare, să știți că sunt foarte prietenoasă și îmi place să râd cu poftă, din tot sufletul, cu gura până la urechi. Sunt proaspătă soție și mamă de fetițe frumoase foc (încă mai am de învățat cum vine asta), fiică, soră și am o pisică obraznică pe care o ador.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.