Cum s-a născut shoppingul
May 28, 2012
Astăzi nu mai amân
May 28, 2012

Ați încercat mâncarea pakistaneză?

Dacă nu ați avut încă plăcerea, vă spun eu că pe cât e de picantă, pe atât e de gustoasă. Nu intrați în panică, puteți renunța la gustul acela iute dacă nu vă face față stomacul, da’ parcă nu mai e 100% mâncare pakistaneză dacă nu vă ia foc gâtul puțin.

Revenind la rețeta, țin să vă spun că am învățat-o de la un pakistanez get beget și am și pus-o în practică de vreo câteva ori, așa că, având în vedere că încă mă țin pe picioare, sănătoasă sunt tun, poftă de viață am, infecții alimentare zero, o puteți încerca cu încredere.

Ingrediente, deci: carne de pui sau curcan, ceapă, fasole roșie la conservă și codimente, adicătelea sare, piper, curry, chili.

Se taie și se călește ceapa (2 cepe medii ar fi de ajuns pentru 2-3 porții babane de..felul ăsta de mâncare al carui nume nu îl cunosc), se adaugă fasolea din conservă și carnea (tăiată și fiartă in prealabil câteva minute) și, evident, condimentele pe care vi le-am enumerat mai sus (nu ar trebui să vă ia mai mult de jumate de oră toată pregăteala asta). Când e gata, o puteți consuma fie cu orez, fie cu lipie.

Și-am încălecat pe-o șa și v-am spus rețet-așa.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.