Azi îmi cumpăr bijuterii
October 29, 2010
Un băiat, doi băieţi, trei băieţi…..
November 1, 2010

Mănânc la restaurantul mexican

Deşi nu se prea vede, îmi place mult să mănânc. 🙂 Bine, nu cad în extrema cealaltă, adoptând stilul „trăiesc ca să mănânc”, dar îmi place la nebunie să încerc tot felul de specialităţi şi să observ cam cum se mănâncă în alte ţări.

Cum nu prea am avut foarte multe ocazii de a călători, tot ce am încercat până acum au fost restaurantele cu specific de la mine din oraş.

Experienţa mea „culinară” cuprinde:
• mâncare chinezească
• mâncare grecească (cel mai gustos sos tzatziki îl găsiţi la Souflaki, Iaşi)
• mâncare mongoleză (parcă aşa se spune, nu?)
• mâncare indiană
• mâncare italiană
• foarte multă mâncare românească 🙂

La restaurantul cu specific mexican nu am mâncat decât o dată, şi atunci nu ceva foarte tradiţional. Aşa că azi mă întorc, să mă conving cât de bună este mâncarea lor.

Voi ce restaurante cu specific recomandaţi? Vă place să încercaţi noi feluri de mâncare?

Share
Carmen Păun
Carmen Păun
Sunt o femeie abia ieșită din adolescență și care încă învață care e treaba cu viața de adult. Deși uneori pot părea agitată sau nerăbdătoare, să știți că sunt foarte prietenoasă și îmi place să râd cu poftă, din tot sufletul, cu gura până la urechi. Sunt proaspătă soție și mamă de fetițe frumoase foc (încă mai am de învățat cum vine asta), fiică, soră și am o pisică obraznică pe care o ador.

4 Comments

 1. Irina says:

  Eu am incercat doar mancare italiana, greceasca si romaneasca bineinteles:) Dar voi face tot posibilul sa le incerc pe toate, chiar daca asta presupune sa mai pun cateva kilograme in plus la cantar:))

 2. Teo says:

  Nu cred ca te ingrasi asa, doar incercand. 🙂
  Ai vazut la mine ca nu mai am nici o sansa sa ma ingras 😀

 3. Irina says:

  Depinde si de cat de mult savurezi ceea ce mananci, ca daca iti place vei savura acea mancare ori de cate ori ai ocazia:))

 4. Roxana Sescu says:

  Mie mi-e frica sa incerc ceva nou 🙁 dar in acelasi timp sunt curioasa :)Daca imi recomanda cineva un anumit fel de mancare o sa il incerc negresit 🙂