Cum reușesc să le fac pe toate cu zâmbetul pe buze
October 19, 2012
Astăzi te sărbătoresc de la distanţă!
October 21, 2012

Mâine voi fi model Tom Tailor

Dintre toate lucrurile pe care le-am făcut în viața asta, nu aș putea să bifez și o experiență de model. Cred că am lipsit de la orele în care prietenele mele se încălțau cu pantofii mamelor și defilau în fața oglinzii. Dar niciodată nu este prea târziu.

Magazinul de îmbrăcăminte pentru femei şi bărbaţi Tom Tailor din Palas Mall Iaşi organizează sâmbătă, 20 octombrie 2012, începând cu ora 10:00, un eveniment special dedicat blogosferei şi presei ieşene, în care aceştia vor putea fi modele Tom Tailor pentru o zi.

Pentru a face cunoscute conceptul şi prezenţa magazinului în rândul publicului-ţintă din Iaşi, Tom Tailor a ales să îşi expună linia de îmbrăcăminte folosind ca modele blogosfera şi presa ieşeană. Aceştia vor purta hainele Tom Tailor combinate de către stilistul Andreea Istrate, vor fi machiaţi şi coafaţi de către salonul Senso Style şi apoi fotografiaţi de către Ştefan Andrei de la Studio Alb. Toate se vor întâmpla la o cafea şi o brioşă oferite de Teo`s Cafe.

Compania Tom Tailor a fost creată în anul 1962 în Germania, promovând sloganul „We dress people”. Sâmbătă, compania va miza pe sloganul „We dress bloggers”. How cute is that?

Share

3 Comments

 1. teona says:

  si care sunt bloggerii alesi, ca despre asta nu scrie nimeni nicaieri, au macar legatura cu lumea modei sau macar blog-ul lor este unul axat pe subiectul acesta? Pentru ca sunt cateva bloguri de fashion din Iasi, iar fetele (proprietarele) sunt total ignorate.

 2. Ines Prodan says:

  Bună, Teona.

  Nu știu dacă bloggerii aleși au bloguri doar despre lumea modei, dar nu cred că asta este ideea evenimentului organizat.

  Cât despre cele care au bloguri de fashion, cred că, pentru a nu fi ignorat, trebuie să te faci cunoscut…

 3. […] Așa cum spuneam în articolul în care anunțam că voi fi model Tom Tailor, probabil că eu am lipsit de la ora în care prietenele mele învățau despre cum să se încalțe cu pantofii mamelor, să se dea cu ruj pe ascuns și să se plimbe prin fața oglinzii. Prin urmare, niciodată, nici măcar atunci când mă uitam obsesiv la America’s Next Top Model, nu mi-am imaginat că aș putea să fac asta. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.