Când ți-e dor de Spania, ieși cu bloggerii la Madrilena
March 31, 2015
Ești tare dacă nu îi spui ce simți?
April 2, 2015

Mai mult decît un stil

Toate știm cît de dificil poate fi să îți găsești un stil. Pînă ajungem să îl stăpînim poate dura chiar ani, iar ca să îl întreținem trebuie să facem constante încercări pentru a descoperi ce ne place și ce ne vine bine. Și deși am putea crede că primul lucru pe care trebuie să îl schimbăm cînd ne gîndim la o schimbare de look este garderoba, eu cred mult mai mult în puterea coafurii. De-a lungul timpului am încercat totul, de la scurt la extra-lung, de la blond-pui la negru-abanos și chiar bucle vs. întins perfect. Și într-un final am ajuns la variant care mă satsiface, pentru moment, cel mai mult: portocaliu aprins, nici buclat, nici întins, de lungime medie. Iar pentru a ajunge la performanța de a- menține mereu pe gustul apare o altă problem: unde stă ascuns acel stilist care poate răspunde tuturor cerințelor mele, fără să intervină prea mult în alegerea mea? 

Spre marea mea bucurie, la Green SPA am găsit tot ce îmi doream în materie de hair-styling. Ca de obicei, am testat o coafură lejeră, care se potrivește tuturor ocaziilor și care nu necesită enorm de mult timp petrecut pe scaun la coafor. Iar cu această ocazie am descoperit că una dintre cele mai importante etape ale unei coafuri pline de volum începe cu alegerea temperaturii apei și continuă cu un șampon potrivit și o mască regeneratoare. Apoi este nevoie doar cîteva perii, un feon puternic cu temperatura potrivită și, desigur, mîini dibace. Stilistul meu a terminat o astfel de coafură în mai puțin de jumătate de oră, ceea ce probabil mie mi-ar fi luat mai mult de 1 oră pentru a ajunge la rezultate atît de bune. Acum trebuie să și recunosc că nu am fost niciodată pricepută la a-mi face cosițele frumoase și nici o manichiură impecabilă, și că apelez de cele mai multe ori la specialiști pentru această gamă de servicii.

Dar, pe lîngă profesionalismul și rapiditatea execuției, la Green SPA am descoperit o atmosferă relaxantă și prietenoasă, în care abia aștept să revin. Deja am ales o culoare, o altă nuanță de portocaliu și, în curînd, (de ce nu?) poate va fi casa unei noi schimbări de stil.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.