O rețetă cât ai zice HU-MUS
August 2, 2011
Cu sau fără pierce
August 2, 2011

M-am ”băbit” eu?

Mi s-a spus că m-am ”băbit” și nu am știut cum să reacționez. Ca să înțelegeți termenul din prima, el desemnează o stare a unei persoane care face activități potrivite oamenilor de vârsta a treia.

De ce mi s-a spus asta? Pentru că nu mai am chef să merg prin cluburi și să ajung acasă plină de fum și transpirație, pentru că nu îmi place absolut deloc muzica house și toate aparițiile noi de pe piața muzicală (a se vedea Inna și restul ca ea), pentru că ascult în fiecare zi Magic FM și îmi place al naibii de tare, pentru că prefer să stau seara în casă și să lucrez la ceva decât să ies în oraș doar de dragul de a ieși undeva cu persoane care mă plictisesc, pentru că mă gândesc în fiecare zi cum să fac bani, pentru că mă încântă ideea de a-mi cumpăra un costum sau un sacou mai mult decât o fustă scurtă sau un top mulat, pentru că … și lista ar putea continua.

Acum nu știu ce să zic … m-am ”băbit”? Că eu una nu simt asta deloc!

Sursa foto: hghadvancedreviewsite.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

2 Comments

  1. Andra says:

    Nu, nu te-ai babit 😀 E doar invidia celorlalti ca nu ti-e teama sa fii si altfel

  2. NightOn says:

    Hai că asta e tare :))) După “simptome” nu te-ai băbit chiar deloc ci vrei doar să fii tu, să îți fie bine și să nu te mai intoxici cu toate cele. Nu te cunosc personal însă țin să te felicit pentru alegerea făcută. Și eu primesc astfel de caracterizări de când mă știu și da, uneori mă deranjează faptul că mi se pun etichete doar pentru faptul că nu merg prin cluburi, spre exemplu…Până la urmă, etichetele se pot aduna mormane, unele peste altele, important este ca omul să facă ceea ce crede că este mai bine pentru el.