nu-am-chef
Câteodată nu am chef
August 18, 2015
Ea, femeia de 30 de ani
August 20, 2015

Lucrurile care contează cu adevărat

Cred că toți avem nevoie la un moment dat de un click, de un stop, de o pauză. De o frână bruscă din avântul puternic, de o analiză serioasă a drumului pe care mergem și a oamenilor care ne însoțesc. Și atunci vine întrebarea inevitabilă: Care sunt lucrurile care contează cu adevărat?

Știți filmele alea în care personajul principal este un workaholic și până la finalul filmului își dă seama că ar trebui să muncească mai puțin și să stea mai mult cu familia? Eu nu le-am crezut niciodată! Credeam că sunt doar scenarii americane care prind la public și cam atât. Sau acele filme în care oameni cu carieră lasă totul și se retrag într-o oază de liniște pentru a face o cu totul altă meserie și pentru a petrece mai mult timp cu familia? Mi se păreau fantasmagorii de-a dreptul!

Și totuși, ajungi la un moment dat să îți dorești acea liniște, departe de agitația orașului, departe de oamenii care te-au înjunghiat pe la spate, departe de toate mizeriile care te dezgustă pur și simplu. Ori pentru că te-ai săturat de răutatea oamenilor, ori pentru că ai ajuns într-un punct în care vrei altceva, ori pentru că vrei să ții departe de locușorul tău toate aceste lucruri urâte și sugătoare de energie.

Și atunci începi să îți dai seama că sănătatea ta este extrem de importantă, pentru că doar dacă ești sănătoasă fizic și mental poți avea grijă de familia tasingurul lucru care contează cu adevărat. Și începi să triezi oamenii și activitățile, începi să îți schimbi stilul de viață și începi să trăiești mai intens alături de familie.

Pentru că, chiar dacă sună clișeistic, viața chiar e scurtă și e păcat să ajungi prea târziu să îți dai seama că nu ai făcut destul pentru lucrurile care contează cu adevărat pentru tine!

Foto: tullacreative.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericită, care își trăiește viața din plin, cu zâmbetul pe buze. Sunt mamă, blogger, om de comunicare și PR, iar ca pasiuni bifez cu mare plăcere scrisul și cititul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.